Boomstam Loftdeur

(2 klantbeoordelingen)

540,00

Unieke Boomstam Loftdeur van 4cm dik.

Afmeting Boomstamdeur *

Selecteer het gewenste type railsysteem

Categorie: Tag:

Beschrijving

Net zoals er kinderen zijn in grote steden die niet weten dat een ei van een kip komt, of melk afkomstig is van koe, is voor velen het verband tussen het interieur en de natuur verloren geraakt. Neem bijvoorbeeld eikenhout, dit is een prachtig product dat afkomstig is van bomen die in een periode van vele jaren zijn uitgegroeid tot een perfect materiaal voor deuren, meubilair en andere producten in huis. Met de Boomstam Loftdeur is het overduidelijk wat de herkomst is van deze deur, daarnaast is het een duurzaam product op basis van een stevig stalen schuifdeur systeem dat zowel in een landhuis als een loft appartement perfect tot zijn recht komt.

Boomstam Loftdeur

Eikenhout is en blijft één van de meest populaire houtsoorten. Het is een harde houtsoort met een lange levensduur die zich ondanks de robuuste eigenschappen toch heel goed laat bewerken. Dankzij strenge controle en onafhankelijke keurmerken kunnen we garanderen dat de Boomstam Loftdeur ook ecologisch verantwoord is. En dat zal zeker gewaardeerd worden bij iedereen die kiest voor deze stijl. Deze eikenhouten deuren verhullen hun ware aard, en zijn stuk voor stuk unieke exemplaren waarbij alle natuurlijke vormen en lijnen intact zijn gebleven. Bij maatwerk denken we vooral aan de stoere heren en dames die onze loftdeuren bouwen, ditmaal werkt de natuur ook een handje mee!

Hout en staal werken samen

De Boomstam Loftdeur mag dan die ongegeneerd natuurlijke uitstraling hebben behouden, toch is het nog steeds een hoogstaand stukje technologisch vernuft dat indruk wekt. Het stalen schuifdeurbeslag is oersterk en kan met gemak de solide eikenhouten deur in beweging brengen. Met een vederlichte touch bedien je deze Boomstam Loftdeur. En uiteraard is dit een product op maat waarbij je zelf de elementen en de uitstraling naar wens kunt configureren. Als je daar wat hulp bij nodig hebt, of wanneer je graag een offerte op maat ontvangt kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze helpdeskmedewerkers.

Wat omvat dit pakket?

  • Schuifdeur systeem in de gewenste lengte
  • Handgemaakte Schuifdeur van prachtige boomstam, pure kwaliteit!

Een Schuifdeur van Eiken boomstam

Wil jij ook graag een Schuifdeur van Eiken, bestel dan nu!

2 beoordelingen voor Boomstam Loftdeur

  1. Tessa

    Mooi!

  2. Christel

    Super mooie steigerhouten schuifdeur binnen gekregen vandaag! kan niet wachten tot hij hangt! Verpakking was zeer degelijk, netjes geleased en keurig tot aan de woonkamer bezorgd door de koerier. Grote klasse! Zeer aan te raden

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Back to top