Softclose systeem

(22 klantbeoordelingen)

29,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Een schuifdeur is de ideale oplossing voor elk interieur. Toch is er altijd ruimte voor verbetering, het softclose systeem biedt een nieuw niveau van comfort en gebruiksgemak. Softclose is een optionele uitbreiding op alle Loftdeur railsystemen (exclusief inbouw) dat ervoor zorgt dat de deur bij openen of sluiten een vertraging heeft. Hierbij zal de deur altijd zachtjes openen of sluiten. Voor 29,00 euro heeft u een softclose systeem voor uw schuifdeur! De deur opent of sluit in een softclose! 

Softclose systeem voor schuifdeurrails

Het schuifdeursysteem van Loftdeur is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met afwijkend design en kleurstelling. De techniek achter het schuifdeur railsysteem is overal gelijk. Rollers van staal met duurzame kogellagers schuiven soepel over de schuifdeurrails, van RVS staal of zwart met een luxe poedercoating. Omdat het schuifdeursysteem van hoogwaardige kwaliteit materialen is gemaakt en speciaal is ontworpen om zware houten deuren te dragen zal openen of sluiten keer op keer soepel en frictieloos gaan. Voor sommige gebruikers gaat het eigenlijk iets té soepel. Het softclose systeem remt de schuifdeur de laatste tien centimeter af.

Eenvoudig en doeltreffend

Het softclose systeem heeft een compact en ingenieus design dat perfect aansluit op het design van het Loftdeur schuifdeursysteem. Het werkt  met een klein, zwart kastje dat achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Wanneer de deur bijna volledig open of gesloten is zal er een palletje in het kastje lopen met als resultaat het afremmen van de schuifdeur. Dit vindt plaats over een afstand van tien centimeter. Het schuifdeursysteem is vergelijkbaar met keukenlades maar dan speciaal ontworpen voor houten en stalen schuifdeuren van Loftdeur.

Kies voor softclose

Net als bij de Loftdeur houten schuifdeuren en het stalen schuifdeursysteem is het softclose systeem gemaakt met de beste materialen op basis van een eenvoudig ontwerp met een lange levensduur. Dit systeem is een optionele accessoire die zelf te monteren is voor situaties waarbij het afremmen van de schuifdeur voordeel biedt. Neem voor meer informatie over de werking van het softclose systeem gerust even contact met ons op.

22 beoordelingen voor Softclose systeem

  1. nieuwenhuizen

    Doet wat het belooft

  2. Gerrits

    Fijne partner voor beslag!

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top