Roest schuifdeur systeem - Klassiek Railsysteem-Loftdeur
roest-schuifdeur-systeem-klassiek-railsysteem-loftdeur-schuifdeurbeslag-roestkleurigroest-schuifdeur-systeem-klassiek-railsysteem-loftdeur-railsysteemroest-schuifdeur-systeem-hangers-klassiek-railsysteem-loftdeurschuifdeur technische tekening maatvoeringEn suite deurenimage2

Schuifdeursysteem Roest

5 van 5 gebasseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant review)

190,00250,00

DE INHOUD VAN DE SET

• 2 rollende stalen elementen met kogellagers
• Stalen rails van 200cm/250cm
• 2 stalen rolstoppers
• Afstandhouders voor de bovenkant van de deur
Vloergeleider
• Schroeven en pluggen voor montage in houten en/of betonnen muren

Maak uw keuze:
200CM
250CM
SKU: niet beschikbaar Categorie: Tag:

Productbeschrijving

Bij een mooie schuifdeur hoort een schuifdeursysteem. Dat is het geheel van beugels en rollers waarmee de deur soepel kan openen en sluiten. De kwaliteit van een dergelijk schuifdeursysteem is van groot belang. Een boerenhouten schuifdeur kan behoorlijk zwaar zijn, het staal van het schuifdeurdeursysteem moet daarom erg sterk zijn. Daarnaast moeten de rollers ook soepel lopen over de schuifdeurrails. Het geheel van elementen moet perfect op elkaar zijn afgestemd en ja, het oog wil natuurlijk ook wat.

Een compleet schuifdeursysteem

Als eerste heb je uiteraard een schuifdeur nodig. Die worden doorgaans gemaakt van steigerhouten planken uit vuren. Er zijn verschillende soorten materialen en herkomsten die elk een eigen uitstraling en karakter hebben. Ze hebben allemaal gemeen dat ze zwaar zijn. Het schuifdeursysteem moet deze last kunnen dragen. In een compleet schuifdeursysteem zitten rollende elementen van staal met kogellagers, stalen rolstoppers, afstandhouders en een vloergeleider. De schuifdeurrails heeft een lengte van 200cm. Daarnaast wordt het pakket ook compleet geleverd met schroeven om het schuifdeursysteem aan de wand te bevestigen, zowel op hout als beton.

Schuifdeursysteem met roest kleur

Het spreekt voor zich dat een schuifdeursysteem van een hoge kwaliteit staal moet worden gemaakt. Het staal mag geen oneffenheden bevatten, en de kogellagers moeten soepel lopen zonder frictie. Roest is geen optie. Toch vinden veel klanten de kleur van roest mooi, het staat prachtig bij de natuurlijke houtkleur van een boerenhouten schuifdeur. Voor die doelgroep hebben we dit schuifdeurbeslag ontworpen. Dit systeem is vervaardigd uit hoogwaardig staal maar heeft de roestkleur van oud en verweerd staal. Dat is puur het uiterlijk, het betreft een nieuw en hoogwaardig schuifdeursysteem dat net zo soepel loopt als ons RVS staal schuifdeurbeslag, alleen de kleur is anders.

Een schuifdeur is meer dan een praktische deur zonder scharnieren. Het is een blikvanger in een kamer of bij een schuur. Met het schuifdeursysteem met roestkleur geef je de schuifdeur extra karakter en een rustieke uitstraling.

Ben je van plan om een Loftdeur.nl schuifdeursysteem aan te schaffen, of heb je dit reeds gedaan en wil je weten hoe je deze monteert? Bekijk dan onze schuifdeurbeslag montage video:

1 beoordeling voor Schuifdeursysteem Roest

  1. 5 van 5

    :

    Geweldig! Ziet er super uit!

Een review toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top