Kastdeurtjes Railsysteem

(3 klantbeoordelingen)

89,00

De volledige set van onderdelen van ons schuifdeur systeem bestaat uit:

– 2 of 4 Gelagerde stalen hangers
– Stalen rails in de gewenste maat
– 2 Stalen deurstoppers
– Afstandhouders voor op de deur
– Schroef/plug voor hout
1x Schuifdeur vloergeleider

Lengte van het railsysteem *
Lengte van het railsysteem

Hoeveel deurtjes wilt u ophangen? *

Artikelnummer: Kastdeurtjes Categorie: Tag:

Beschrijving

Wat valt er nog te vertellen over de Loftdeur schuifdeursystemen? Sinds vele jaren produceren we stalen schuifdeursystemen die geschikt zijn voor een massieve loftdeur. Dankzij de robuuste constructie en de opvallende vormgeving weet dit systeem veel klanten te overtuigen. Door het succes van dit systeem kwam steeds vaker de vraag of dit schuifdeursysteem ook te monteren is op een kast. Om aan deze vraag te voldoen is er nu het Kastdeurtjes Railsysteem die volgens dezelfde principes is gemaakt, maar dan speciaal voor gebruik bij kasten.

Het Kastdeurtjes Railsysteem past overal

Het schuifdeursysteem zoals je die reeds kent wordt ook toegepast bij inloopkasten. Bij oudere panden is er vaak kastruimte in de muur gebouwd, ons schuifdeursysteem is ideaal om bij dit type kasten een loftdeur te hangen. Datzelfde geldt voor inloopkasten die je aantreft in de slaapkamer. Wanneer je een schuifdeursysteem zoekt voor een standaard kastje in een kleinere ruimte is het normale systeem te groot, het Kastdeurtjes Railsysteem biedt in deze situaties de perfecte oplossing!

Gebruik van het Kastdeurtjes Railsysteem

Je bepaalt zelf precies hoe je het Kastdeurtjes Railsysteem gebruikt in jouw woning. Je kiest de gewenste deurtjes, de juiste afmetingen, het materiaal en de kleur die het beste past. Het Kastdeurtjes Railsysteem is eenvoudig aan de bovenzijde van de kast te bevestigen dankzij de meegeleverde schroeven, vervolgens kunnen de deuren gemonteerd worden. Dan is de kast helemaal compleet, met die bijzondere authentieke stijl zoals je die van onze schuifdeursystemen kent.

Veel inspiratie, geen transpiratie

Dankzij het uitgekiende design is het Kastdeurtjes Railsysteem voor de meeste kasten en inbouw oplossingen geschikt. Je kunt die onhandige lades en scharnierdeuren voortaan vaarwel zeggen, dit Kastdeurtjes Railsysteem biedt de vrijheid die je gewend bent van ons normale schuifdeursysteem. Het set wordt zoals altijd compleet geleverd met de juiste schroeven en handige deurstoppers. Via de website kun je inspiratie opdoen door de praktijkfoto’s te bekijken, vervolgens begin je direct aan het toepassen van het Kastdeurtjes Railsysteem in jouw woning.

Een compleet systeem voor een dressoir of kast
Met onze schuifdeur systemen haalt u een complete set onderdelen in huis:

 • 2 elementen van staal (met kogellagers)
 • Schuifdeur rails in verschillende afmetingen
 • 2 stalen stoppers voor de einden van de rails
 • Afstandhouders voor de bovenkant van de deur
 • Vloergeleiding
 • Montage schroeven incl. pluggen

 

Ben je van plan om een Loftdeur.nl schuifdeursysteem aan te schaffen, of heb je dit reeds gedaan en wil je weten hoe je deze monteert? Bekijk dan onze schuifdeurbeslag montage video:

3 beoordelingen voor Kastdeurtjes Railsysteem

 1. van der Veen

  Goede en snelle service

 2. van den Heuvel

  Zeer goed

 3. Andrew

  Gaaf!

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top