Spin lamp

(1 klantbeoordeling)

130,00200,00

Prachtige spinlamp van Loftdeur.nl

Hoogte: Armen van de lamp 180cm
Aantal armen naar keuze
Fitting: E27
Incl kooldraadlampen!

Maak uw keuze:
5
8
10

Beschrijving

Wil je graag een industriële lamp? Kies dan voor onze spin lamp uit ons assortiment! Deze lamp heeft net zoals een spin, meerdere armen die voorzien zijn van Edison lampjes. Deze armen zijn donkere kabels die rechtstreeks aan het plafond zijn bevestigd. De lengte van deze kabels is 180 cm en ze hangen rechtstreeks naar beneden. Door de eenvoud in combinatie met het industriële tintje krijgt deze spin lamp in jouw kamer veel bekijks!

Spin lamp met verschillende armen

Op het eerste gezicht lijkt het een eenvoudig lamp, maar met deze spin lamp met verschillende armen krijg je een hoogwaardig product in huis. De kabels zijn gevlochten uit de beste koperdraden en omhuld met isolerende kunststof. Hierdoor voldoet de lamp aan de hoogste veiligheidsnormen. Bij Loftdeur kun je de spin lamp met verschillende armen kopen, het aantal armen waaruit je kunt kiezen is: 5, 8 en 10. Kies voor hoogwaardig materiaal en een echte blikvanger in huis met de spin lamp van Loftdeur!

Spinlamp met Edison lampen

Bij de lamp wordt er gebruik gemaakt van het standaard E27 fitting. De spin lamp leveren wij met Edison lampen. Deze zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie ronde vorm. Door de losse armen kun je zelf bepalen hoe je de lamp aan het plafond bevestigt en hoe de vormt wordt. Elke draad heeft zijn eigen montagepunt en al deze draden leiden naar het middelpunt. De donkere kleur van de spin lamp met Edison lampen zorgt voor een luxe accent en industriële look aan je kamer!

1 beoordeling voor Spin lamp

  1. Caspers

    Tof!

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Back to top