Vrij / Bezet Slot Zwart

(30 klantbeoordelingen)

39,00

Prachtig Jaren 30 stijl Vrij / Bezet slot in Zwart gecoat Nikkel.

Op voorraad

Beschrijving

Op slot, of niet op slot, dat is de vraag. Als William Shakespeare in de jaren dertig van de vorige eeuw had geleefd, zou hij tijdens een toiletbezoek wellicht deze woorden hebben gebruikt in zijn werk. Met dit Vrij / Bezet Slot Zwart is er geen twijfel mogelijk, je kunt duidelijk zien of het kleinste kamertje vrij of bezet is. Dat is wel zo handig, zo hoef je niet eerst de gebruiker te laten schrikken door flink aan de deurkruk te trekken.

Toiletgebruik in de jaren 30
Door evolutie is er veel veranderd, ook door trends in de maatschappij zien we zaken komen en gaan. Toiletgebruik is een constante factor, het is heel goed mogelijk dat het eerste deurslot werd bedacht toen een uitvinder tijdens een grote boodschap gestoord werd. Wanneer het eerste wc slot ontwikkeld werd kunnen we niet zeggen, dat ze in de jaren 30 van de twintigste eeuw een mooie vorm hebben bedacht voor dit slimme slot weten we wel. Met dit Vrij / Bezet Slot Zwart komen de beste aspecten van deze beroemde design stijl weer tot leven. Toiletbezoek kan voortaan ook in stijl plaatsvinden.

Vrij / Bezet Slot Zwart
Nikkel is een hard en duurzaam materiaal, daarmee is het een uitstekende keuze voor een deurslot dat meerdere malen per dag gebruikt zal worden. Deze zwarte uitvoering heeft een mat/glanzende afwerking wat het geheel een luxueus aanzicht geeft. De draaiknop biedt niet teveel weerstand zodat je probleemloos het slot kunt sluiten en weer open kunt draaien. Het venster van dit Vrij / Bezet Slot Zwart geeft duidelijk en stijlvol aan wat de status is van het toilet.

Stijlvolle en subtiel
Dit Vrij / Bezet Slot Zwart maakt van ieder toilet een ruimte met stijl. De afmetingen zijn klein genoeg om niet teveel op te vallen, en toch is de boodschap duidelijk. Het slot is geschikt voor de meeste wc deuren, neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

30 beoordelingen voor Vrij / Bezet Slot Zwart

 1. Roy

  Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

 2. Krol

  Top service en snel in huis!

 3. de Meulder

  Goede service en snelle levering.

 4. Peters

  SNELLE LEVERING

 5. de Rooij

  Snelle levering !

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top