Vrij / Bezet Slot Nikkel Donker

(9 klantbeoordelingen)

39,00

Prachtig Jaren 30 stijl Vrij / Bezet slot in Nikkel.

Categorie:

Beschrijving

Je kent het vast wel; je loopt vol goede moed naar de WC en dan zit er al iemand op de porseleinen troon. Je kunt helaas niet altijd even duidelijk zien of de WC of dat moment al in gebruik is. Met het Bezet Vrij slot Nikkel Donker weet je direct waar je aan toe bent. Wordt het een opluchting of toch nog even een inspanning om alles binnen te houden…

Grote gezinnen zijn er blij mee

Iedereen die is opgegroeid in een groot gezin kan erover meepraten; de gevreesde dichte deur van de WC. Het komt regelmatig voor dat de deurklink bijna of zelfs helemaal van de deur komt, zo vaak wordt er aan getrokken. Als jij ook problemen hebt met uitzoeken of de WC in gebruik is of juist niet, dan biedt het Bezet Vrij slot Nikkel Donker uitkomst. Daarmee zie je direct of het kleinste kamertje echt vrij is voor gebruik.

Bezet Vrij slot Nikkel Donker

Vroeger werd de meer getinte variant van nikkel aangezien voor koper. Veel materiaaleigenschappen van koper komen dan ook overeen met nikkel, en dat is een goede zaak. Niet alleen is nikkel een mooi materiaal om te zien, deze producten zijn tevens van hoge kwaliteit, je zult er lang gebruik van maken.

Het Bezet Vrij slot Nikkel Donker bestel je direct bij Loftdeur.nl

 

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

9 beoordelingen voor Vrij / Bezet Slot Nikkel Donker

 1. Kamieniec

  gewoon goed

 2. Littel

  Snelle levering en goede service toen er iets geruild moest worden.

 3. van de velde

  Perfecte service

 4. Wanrooij

  Positief

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top