Vrij / Bezet Slot Messing

(4 klantbeoordelingen)

39,00

Prachtig Jaren 30 stijl Vrij / Bezet slot in Messing.

Categorie:

Beschrijving

Hoe vaak heb jij aan de WC-deur gestaan, vervolgens aan de deur getrokken om tot de ontdekking te komen dat de WC bezet was? Niet alle WC deuren laten duidelijk zien of het kleinste kamertje vrij of juist bezet is. Met het Bezet Vrij slot Messing glans van Ton400 weet je voortaan hoe laat het is! Nou ja, of het tijd is om een boodschap te doen, of dat je nog even de billen bij elkaar moet knijpen…

Ideaal voor grote gezinnen

Hoe groter een gezin, hoe vaker je voor een gesloten WC deur komt te staan. Het deurbeslag wordt soms uit de deur getrokken omdat niet alle gezinsleden goed opletten, en met volle kracht aan de deur trekken. Met dit Bezet Vrij slot Messing glans is het direct duidelijk wanneer de WC bezet of vrij is.

Bezet Vrij slot Messing glans

Messing wordt ook wel geelkoper genoemd, het is een legering van koper met zink. De eigenschappen van dit materiaal zijn zeer geschikt voor allerlei accessoires in huis zoals dit Bezet Vrij slot Messing glans. Messing is zelfsmerend, je hebt er dus geen onderhoud aan en de levensduur is erg lang.

Bestel direct het Bezet Vrij slot Messing glans van Ton400.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

 

4 beoordelingen voor Vrij / Bezet Slot Messing

 1. Roy

  Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

 2. Kikkert

  TOP!

 3. de Raden

  Goed afgeleverd

 4. de Bruin

  super snel geleverd

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top