Vrij / Bezet Slot Messing Mat

39,00

Prachtig Jaren 30 stijl Vrij / Bezet slot in Messing.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Sta jij ook regelmatig voor de deur van het toilet, je trekt aan de deurklink en dan blijkt het toilet bezet te zijn? Je kunt lang niet altijd duidelijk zien of het kleinste kamertje bezet is, of juist vrij. Met het Bezet Vrij slot Messing mat van Ton400 is het voortaan direct duidelijk of je terecht kunt voor een boodschap, of dat je nog even p(l)as op de plaats moet maken…

De keuze voor grote gezinnen

Binnen een groot gezin is er altijd een flinke kans dat de deur van het toilet weer eens gesloten is. Soms trekken gezinsleden zelfs het deurbeslag uit de hengsels omdat het slotje niet voldoende informatie biedt. Dat moet toch beter én stijlvoller kunnen? Met dit Bezet Vrij slot Messing mat zie je direct of het toilet vrij of juist bezet is.

Bezet Vrij slot Messing mat

Messing noemen we ook wel geelkoper, het betreft een legering van koper en zink. Dit materiaal is uiterst geschikt voor accessoires in huis waaronder dit Bezet Vrij slot Messing mat. Dankzij de zelfsmerende eigenschappen van messing is het een onderhoudsvriendelijk product met een lange levensduur.

Bestel nu het Bezet Vrij slot Messing mat bij Ton400.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij / Bezet Slot Messing Mat” te beoordelen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top