Slot Nikkel Glans

(60 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige Jaren 30 badkamer / toiletdeur slot in Nikkel.

Categorie:

Beschrijving

Je kunt met een slot negatieve zaken buiten de deur houden, en positieve zaken juist veilig binnen houden. Een slot is een manier om dierbare zaken in je leven te beschermen tegen het onbekende. Je zult met dit Klein slot Nikkel glans wellicht niet een grote schatkist achter slot en grendel plaatsen, je kunt er wel een ruimte mee afsluiten in stijl. Ben je op zoek naar een functioneel slot met een hoge decoratieve waarde? Dan is het Klein slot Nikkel glans de juiste keuze!

Een slot met stijl

Je koopt een slot om zaken of mensen die je lief zijn te beschermen, of wellicht om even te genieten van wat privacy. Je kunt voortaan deze toepassingen geheel in stijl uitvoeren, met het eenvoudige ontwerp kun je dit slot gewoon zelf monteren. De constructie van het slot is van topkwaliteit, daarnaast past de vormgeving heel goed bij de rest van onze messing artikelen.

Klein slot Nikkel glans

Nikkel ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een materiaal dat zich uitstekend leent voor vele praktische accessoires in huis. Dankzij de combinatie van deze kenmerken koop je een Klein slot Nikkel glans dat niet alleen handig is, maar ook heel mooi! Wanneer je liever een mat uitvoering bestelt kun je die ook in onze webshop vinden.

Welke zaken bescherm jij met het Klein slot Nikkel glans?

60 beoordelingen voor Slot Nikkel Glans

 1. Roy

  Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

 2. Peeters

  TOP!

 3. Peeters

  Goed afgeleverd

 4. westphal

  super snel geleverd

 5. Gangi

  Voor zover nu te beoordelen is het prima kwaliteit.

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top