Klein Slot Nikkel Chroom

(12 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige Jaren 30 badkamer / toiletdeur slot.

Categorie:

Beschrijving

Een slot heeft eigenlijk twee functies; wat “kwaad” is buiten sluiten, en wat “goed” is binnen houden. Met een slot bescherm je de belangrijke zaken in het leven tegen invloeden van buitenaf. Vooruit, een grote meute houd je niet buiten met dit Klein slot Nikkel Chroom, toch kun je er stijlvol een ruimte mee afsluiten. Wanneer je op zoek bent naar een slot dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvol design heeft hoef je niet verder te zoeken dan dit Klein slot Nikkel Chroom.

Een stijlvol slot

Sloten koop je om verschillende objecten en ook mensen die belangrijk zijn te beschermen, je kunt er zelf ook een plekje met privacy mee creëeren. Het oog wil ook wat, daarom is dit slot ook nog eens heel aantrekkelijk uitgevoerd. Het ontwerp is eenvoudig gebleven zodat je het zelf snel kunt monteren. Uiteraard is de kwaliteit optimaal, en het ontwerp ligt geheel in lijn met onze andere nikkel producten.

Klein slot Nikkel Chroom

Over “kwaad” gesproken, vroeger dacht men dat nikkel van “kwaadaardige geesten” afkomstig was. Toch is nikkel een hoogwaardig materiaal met ook nog eens een mooi aanzicht, zeker dit Klein slot Nikkel Chroom. Als je meer van glans houdt kun je dit slot ook in glanzend nikkel bestellen.

Welke “kwade” geesten ga jij buitensluiten met het Klein slot Nikkel Chroom?

12 beoordelingen voor Klein Slot Nikkel Chroom

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

  2. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top