Slot Messing

(9 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige Jaren 30 badkamer / toiletdeur slot in Nikkel.

Categorie:

Beschrijving

Sloten worden gebruikt om negatieve invloeden buiten te houden, en positieve zaken binnen. Je gebruikt een slot om dierbare zaken veilig te stellen voor ongenode gasten. Dit Klein slot Messing glans is niet bedoeld om een grote goudvoorraad veilig te stellen, je kunt er wel een ruimte mee afsluiten op een subtiele wijze. Wanneer je op zoek bent naar een veilige en decoratieve manier om een bijzondere plek af te sluiten, is dit Klein slot Messing glans precies waar je naar zoekt!

Stijlvol afsluiten

Sloten zijn een noodzakelijk kwaad, je koopt een slot omdat je iets of iemand wilt beschermen, of eventjes wilt genieten van wat welverdiende privacy. Met dit Klein slot Messing glans kun je dit in stijl doen, dankzij het eenvoudige ontwerp kun je dit slot met gemak zelf installeren. De kwaliteit van het slot is uitstekend, en het ontwerp past perfect in onze lijn messing producten.

Klein slot Messing glans

Messing is een materiaal dat prachtig is om te zien, en praktisch om te gebruiken. De unieke materiaaleigenschappen maken dit Klein slot Messing glans niet alleen handig, het is ook een decoratief product. Deze versie is opgepoetst voor een mooie glans, dit artikel is ook leverbaar in mat.

Welke bijzondere zaken ga jij veilig stellen met het Klein slot Messing glans?

9 beoordelingen voor Slot Messing

 1. Roy

  Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

 2. Alink

  De bestelling is snel afgeleverd

 3. Wouters

  De bestelling is prima afgeleverd

 4. Verweij

  Correcte levering van bestelling

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top