Slot Messing Mat

(1 klantbeoordeling)

19,00

Prachtige Jaren 30 badkamer / toiletdeur slot.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Wanneer je kwade invloeden wilt buitensluiten, of juist belangrijke zaken binnen, maak je gebruik van sloten. Daarmee kun je dierbare zaken beschermen tegen het grote onbekende. Dit Klein slot Messing mat is wellicht niet de eerste keuze om staatsgeheimen mee achter slot en grendel te zetten, het is wel de perfecte oplossing voor sloten in huis. Als je op zoek bent naar een slot dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een mooi design heeft, heb je met dit Klein slot Messing mat de oplossing gevonden!

Sluiten in stijl

Een slot schaf je aan om iets of iemand te beschermen, of om zelf even van privacy te genieten. Dit Klein slot Messing mat laat je al deze zaken in stijl uitvoeren, en omdat het ontwerp eenvoudig is gebleven kun je het slot zelf plaatsen. Het betreft een slot van uitstekende kwaliteit, met een design dat helemaal aansluit op onze andere messing producten.

Klein slot Messing mat

Messing heeft een hoge decoratieve waarde, daarnaast is het ook een zeer praktisch materiaal in gebruik. De unieke combinatie van eigenschappen maakt het Klein slot Messing mat naast een praktisch product ook een slot dat gezien mag worden! Dit is de mat uitvoering, daarnaast leveren we dit artikel ook in glanzend messing.

Wat ga jij beschermen met dit Klein slot Messing mat?

1 beoordeling voor Slot Messing Mat

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top