Overslag Slot Messing

(16 klantbeoordelingen)

39,00

Prachtig Jaren 30 Overslag Vrij / Bezet slot in Messing .

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

We gaan allemaal naar het toilet, waarom zou je de wc deur dan niet een beetje stijl geven? Met dit Overslag Slot Messing is er een elegante oplossing om de personen aan de andere zijde van de deur aan te geven dat het toilet bezet is. Het eenvoudige doch ingenieuze ontwerp maakt gebruik van dit slot uiterst eenvoudig. Dat het design is uitgevoerd van glanzend messing is dan de kers op de taart.

Kleur bekennen
Rood is bezet, groen is vrij, daar hoef je geen woorden aan vuil te maken. Daarmee mogen we best stellen dat dit Overslag Slot Messing een internationale allure uitstraalt, je hebt immers geen vertaling nodig om te begrijpen wat de status van het toilet is. Naast het duidelijke venster is er ook nagedacht over de rest van dit slot. Messing is een legering van koper en zink, door een uitgekiend proces heeft dit slot niet alleen een mooie vorm maar bezit het ook een prachtige glans en kleur.

Overslag Slot Messing
Het mechanisme van dit overslagslot is eenvoudig doch effectief. Beweeg het palletje van links naar rechts of andersom, en de wc deur zit op slot of is juist open voor gebruik. Aan de andere zijde zal de kleur in het venster veranderen. Je hoeft niet aan een knopje te draaien, en in tegenstelling tot een schuifslot zal de vergrendeling altijd precies goed zijn. Dit Overslag Slot Messing is uiteraard weer van de bekende Loftdeur.nl kwaliteit, geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik. Dat het slot een aantrekkelijk lage prijs heeft is dan mooi meegenomen.

Zelf monteren op iedere deur
Het Overslag Slot Messing wordt geleverd met alle onderdelen voor montage op vrijwel iedere wc deur. Uiteraard worden duidelijke instructies meegeleverd. Wanneer je meer wilt weten over dit product of andere producten van Loftdeur.nl kun je vrijblijvend contact opnemen met onze helpdesk.

16 beoordelingen voor Overslag Slot Messing

  1. Jesika

    Zeer overzichtelijke site die concurerende prijzen heeft. Komen hun afspraken goed na. Goede communicatie en zeer vlotte manier van handelen.

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top