Zwart scharnier met vaaskop

(1 klantbeoordeling)

14,95

Categorie:

Beschrijving

Bij Loftdeur.nl letten we niet alleen op het grote plaatje, maar kijken we ook uitvoerig naar de details. Dit Zwart scharnier met vaaskop is design per centimeter, de stift is uitgevoerd met een vaaskop voor een opvallende uitstraling. De vorm is daadwerkelijk geïnspireerd op de vorm van een sierlijke vaas. Hiermee maak je iedere deur helemaal af. De mat uitvoering laat de vorm mooi uitkomen zonder de aandacht naar zich toe te trekken.

Zo werkt het scharnier

Dit hengsel is bedoeld om een deur, venster of luik te laten draaien. De twee bladen worden met de ‘knoop’ in het midden met elkaar verbonden middels een stift. Het Zwart scharnier met vaaskop is over één as te draaien, het betreft een uitvoering met twee gelijke platen die ieder voorzien zijn van drie gaten voor bevestiging aan de deur. In tegenstelling tot een paumelle kun het scharnier niet zomaar uit het kozijn getild worden, daarmee biedt het extra veiligheid en stabiliteit.

Zwart scharnier met vaaskop

Dit scharnier valt meer op dan normaal gesproken met scharnieren het geval is, door de aparte vorm van de pen die door de platen steekt. De totale hoogte is 20 cm, waarmee het een in het oog springend element zal zijn op iedere deur. De donkere kleurstelling komt mooi uit op vele soorten deuren waaronder donkere tinten, lichte kleuren en ongelakt hout met een natuurlijke tekening. Het design is klassiek maar past ook zeker goed in een modern interieur. De elegant gevormde pen is robuust zonder overheersend te zijn.

Betrouwbare kwaliteit

Deze Zwart scharnier met vaaskop heeft een functionaliteitsgarantie van 10 jaar, daarmee is het direct duidelijk dat het een kwalitatief hoogwaardig product betreft. Dit product is te monteren op deuren met een dikte van 38 tot 42 mm, het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag met de montage van de scharnieren. Houd er rekening mee dat deze producten per stuk worden geleverd.

Meer informatie
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Kleur Zwart
Hoogte 20CM
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 – 42 mm
Eenheid Per stuk
Verpakkingsinhoud Scharnier
Bevestigingsmateriaal voor montage

1 beoordeling voor Zwart scharnier met vaaskop

  1. van Loon

    Zeer overzichtelijke site die concurerende prijzen heeft. Komen hun afspraken goed na. Goede communicatie en zeer vlotte manier van handelen.

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top