Raamuitzetter Ton 400 / Nikkel Mat

(1 klantbeoordeling)

22,95

Ton 400 Jaren 30 raambeslag.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Lengte is 340mm

Een Ton400 Raamuitzetter bestaat uit

1x raamsluiting
1x pin voor op het kozijn
4x schroeven

Het is bij iedere woning van belang om goed te ventileren. Dit hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn; een raampje openen is vaak al voldoende om een frisse wind door het huis te laten waaien. Wanneer je een venster wilt openen zul je op zoek gaan naar een betrouwbaar product dat probleemloos functioneert, als het ook nog eens een mooi uiterlijk heeft is dat heel welkom. Dan is de Raamuitzetter Ton 400 / Nikkel Mat een uitstekende keuze die nog meer positieve eigenschappen bezit. Denk aan de beroemde jaren 30 stijl die je ook terugziet in andere producten van Loftdeur.nl.

De werking van een raamuitzetter

Je kunt Raamuitzetter Ton 400 / Nikkel Mat monteren op de meeste draairamen. Het stelt je in staat om het raam op verschillende standen te openen, het schuivende element is aan beide zijden stevig verankerd om zelfs harde windstoten tegen te houden. Deze uitvoering heeft zes gaatjes, die perfect passen in de haak op het kozijn die uiteraard deel uitmaakt van dit set. De arm kan niet zomaar losraken bij hevige rukwinden omdat de onderzijde gebogen is.

Jaren 30 stijl blijft populair

Wellicht ben je al bekend met de beroemde ‘Ton’ stijl uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Dit ontwerp put inspiratie uit de vaten voor water, bier en wijn die bijeengehouden worden met stalen ringen. Deze vorm leent zich uitstekend voor een handvat, naast comfort is het ook nog eens een aantrekkelijk ontwerp om te zien. Vandaar dat we nu nog steeds vaak handgrepen tegenkomen volgens dit design. De Raamuitzetter Ton 400 / Nikkel Mat is een product dat naadloos aansluit op andere producten in de jaren 30 stijl.

Raamuitzetter Ton 400 / Nikkel Mat

BIj Loftdeur.nl wordt er veel aandacht besteedt aan duurzame en praktische producten die ook nog eens mooi zijn om te zien. Dit is wederom een goed voorbeeld van slim design, geleverd in een eenvoudig set dat je zelf kunt monteren aan de meeste draairamen. Wanneer je meer wilt weten over dit product of andere items in het Loftdeur.nl assortiment kun je uiteraard contact opnemen voor meer informatie.

Uiteraard prachtig te combineren met onze Ton400 deurgrepen

1 beoordeling voor Raamuitzetter Ton 400 / Nikkel Mat

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Back to top