Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet

(1 klantbeoordeling)

169,00

Jaren 30 Espagnolet

Categorie: Tag:

Beschrijving

Origineel Espagnolet in dezelfde luxe afwerking als onze Jaren 30 deurkrukken.

Complete set:
1x espagnolet
2x plat sluitplaat / 2x hoek eindplaat
4x geleiders, 2x 90 graden eindplaatje,
2x sluitstangen van 150cm
Bevestigingsmateriaal

Als je op zoek bent naar een oplossing om ramen te sluiten, zul je als eerste naar de functionaliteit kijken. Het ontwerp staat op het tweede plan. Bij Loftdeur.nl begrijpen we dat helemaal, toch denken we dat het mogelijk is om vorm en functie samen te brengen. Het bewijs is te zien in deze Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet, dit raambeslag is niet alleen functioneel maar tevens een streling voor het oog.

Wat is een espagnolet sluiting?
Vensters kunnen op verschillende manieren afgesloten worden, bij een espagnoletsluiting kun je dubbele ramen van binnenuit vergrendelen. Deze sluiting wordt ook wel spanjolet of draairoede genoemd. De Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet maakt het eenvoudig om het raam te openen, daarnaast is het ook nog eens een prachtig product om te zien.

Jaren 30 design met tijdloze uitstraling
Niet iedereen is even gecharmeerd van een mechanische strip op een verder strak raamkozijn. Het kan de uitstraling van een mooi venster toch een beetje verstoren. Als je naar puur functionele espagnoletten kijkt klopt dat ook wel, maar vroeger werden deze sluitingen juist gebruikt als decoratief element. Bij de Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet is dat ook zeker het geval, deze mat uitvoering trekt de aandacht naar zich toe op een subtiele wijze. Het design komt ook terug in de jaren 30 stijl handvatten die je vaak op deuren ziet.

Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet
Bij Loftdeur.nl houden we van producten die naast functionaliteit ook mooi zijn van vormgeving. Bij raambeslag zijn er ook nog andere eisen. Zo moet het een veilig ontwerp zijn met inbraakwerende functionaliteit. Daarnaast is het van belang dat het mechanisme soepel werkt, ook hier is rekening mee gehouden. We mogen niet vergeten dan de Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet heel mooi staat op ieder raamkozijn, het design komt immers voort uit de beroemde Ton 400 stijl producten die je in onze webshop kunt vinden. Net zoals altijd betreft het ook hier een complete set die je zelf kunt monteren.

Uiteraard prachtig te combineren met onze Jaren 30 deurkrukken.

1 beoordeling voor Nikkel Mat Jaren 30 Loftdeur Espagnolet

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Back to top