Jaren 30 Deurkruk Nikkel Zwart / Ebbenhout

(6 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige jaren 30 stijl deurkrukken. Voor 19 euro ontvangt u een complete set met:

  • 2 deurkrukken voor de voor en achterkant
  • 2 zwarte ebbenhouten handvatten
  • Deurstift
  • Montagemateriaal

Beschrijving

Hoewel deuren al duizenden jaren bestaan, heeft de introductie van de bekende deurkruk met handvat lang op zich laten wachten. Het mechanisme achter de moderne deurkruk is eigenlijk heel eenvoudig en toch uiterst effectief. Dat betekent overigens niet dat alle deurkrukken gelijkwaardig zijn. Het Ton400 Nikkel Zwart deurbeslag bewijst dat functionaliteit en stijl heel goed samengaan.

Jaren 30 stijl deurkruk
Ontwerpstijlen komen en gaan, de Ton400 Nikkel Zwart deurkruk is vormgegeven in de stijl van de jaren dertig van de twintigste eeuw. Bij dit ontwerp wordt de klassieke uitstraling nog eens benadrukt door de zwarte kleurstelling. Daarmee doet het aan de bakelieten voorwerpen uit deze periode denken. Een kenmerkend element in de jaren 30 stijl is de combinatie van sierlijk en functioneel. Nadat de industriële stijl in de periode ervoor alle tierelantijnen van gebruiksvoorwerpen had verwijderd, kwamen de sierlijke lijnen van vroeger weer terug. Maar ditmaal met de nadruk op functionaliteit met een ‘understated’ elegante afwerking.

Ton400 Nikkel Zwart
Hoewel het design als ‘vintage’ kan worden aangemerkt, geldt dat zeer zeker niet voor de constructie en kwaliteit van het Ton400 Nikkel Zwart deurbeslag. Deze deurkruk is vervaardigd uit nikkel, wat niet alleen een duurzaam materiaal is, het voelt ook comfortabel in het gebruik. Over het ontwerp is goed nagedacht, de subtiele uitstulping biedt houvast en de subtiele curve zorgt ervoor dat er geen harde of scherpe randen aanwezig zijn. De licht gematteerde zwarte kleur is bestand tegen jarenlang intensief gebruik. Het plaatje op de deur is klein en onopvallend, daarmee blijft het aanzicht van de deur intact.

Eenvoudig te monteren
Net zoals alle producten van Loftdeur.nl is ook de Ton400 Nikkel Zwart eenvoudig te monteren. Het set wordt geleverd inclusief de deurkrukken aan beide zijden, een deurstift die geschikt is voor alle standaard deuren en het bijbehorende montagemateriaal. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en perfect op elkaar afgestemd.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

6 beoordelingen voor Jaren 30 Deurkruk Nikkel Zwart / Ebbenhout

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top