Jaren 30 Deurkruk Nikkel Glans / Ebbenhout

(36 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige jaren 30 stijl deurkrukken. Voor 19 euro ontvangt u een complete set met:

  • 2 deurkrukken voor de voor en achterkant
  • Deurstift
  • Montagemateriaal
Categorie:

Beschrijving

Het is wellicht een open deur maar; onze Deurklink Nikkel glans is een deurbeslag met een onovertroffen design. Je hoeft dit niet van ons aan te nemen, deze deurklink is geïnspireerd op de ontwerp stijl die we kennen uit de jaren dertig van de twintigste eeuw. Als je ooit naar een koopwoning hebt gezocht, weet je dat deze huizen enorm in trek zijn. Met de Deurklink Nikkel glans komt deze historie terug in jouw woning.

Deurklink Nikkel glans in Ton design

De jaren dertig woningen worden alom geroemd vanwege de uitstekende bouwkwaliteit en de aandacht voor subtiele en tijdloze details. Dat geldt ook voor de Deurklink Nikkel glans, die is namelijk gebaseerd op het iconische ‘ton deurbeslag’. Dit is niet de ontwerper, ‘ton’ staat voor de houten ton, waar je bijvoorbeeld wijn in bewaart. Je zult de vorm direct herkennen. Het handvat is ook in hout uitgevoerd.

Nikkel biedt schoonheid en kwaliteit

Toen er vroeger gezocht werd naar koper kwam er plotseling nikkel tevoorschijn. Ze dachten dat hier boosaardige geesten verantwoordelijk voor waren. Nu weten we dat nikkel gewoon een hoogwaardig product is, en uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld deze prachtige Deurklink Nikkel glans. Met de combinatie van schoonheid en kwaliteit zul je lang kunnen genieten van dit deurbeslag.

Bestel nu de Deurklink Nikkel glans in de online winkel.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

36 beoordelingen voor Jaren 30 Deurkruk Nikkel Glans / Ebbenhout

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top