Ton400 Messing Glans

(1 klantbeoordeling)

19,00

Prachtige jaren 30 stijl deurkrukken. Voor 19 euro ontvangt u een complete set met:

  • 2 deurkrukken voor de voor en achterkant
  • Deurstift
  • Montagemateriaal
Categorie:

Beschrijving

Om maar met de deur in huis te vallen; onze Deurklink Messing glans behoort tot de mooiste deurklinken ooit gemaakt. Dat vinden wij niet alleen, deze deurklink is ontworpen volgens de klassieke ‘ton’ stijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Elke woningbezitter kent de aantrekkingskracht van de jaren dertig huizen. Met de Deurklink Messing glans haal je een stukje geschiedenis in huis!

Deurklink Messing glans in Ton design

In de jaren dertig werden huizen van hoge kwaliteit gebouwd, met een geheel eigen stijl die tot in de kleinste details zichtbaar was. De Deurklink Messing glans stamt ook uit deze tijd, dit wordt ‘ton deurbeslag’ genoemd. Het woord ‘ton’ verwijst naar de vorm die overeenkomt met bijvoorbeeld een wijnvat, dikker in het midden en smaller aan de uiteindes. Het handvat is uitgevoerd in hout.

Messing maakt het mooier

Messing wordt ook wel geelkoper genoemd, het is een zelfsmerende legering van koper en zink die geroemd wordt om de mooie tint. Met de Deurklink Messing glans komt dit materiaal prachtig naar voren. Uiteindelijk koop je deurbeslag om te gebruiken, dan is het goed om te weten dat deze messing ton deurklink niet alleen mooi is maar ook duurzaam.

Bestel direct de Deurklink Messing glans in onze webshop.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

1 beoordeling voor Ton400 Messing Glans

  1. Roy

    Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Back to top