Jaren 30 Deurkruk Nikkel Chroom / Ebbenhout

(38 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige jaren 30 stijl deurkrukken. Voor 19 euro ontvangt u een complete set met:

 • 2 deurkrukken voor de voor en achterkant
 • 2 zwarte ebbenhouten handvatten
 • Deurstift
 • Montagemateriaal
Categorie:

Beschrijving

We vallen even met de deur in huis; wij vinden de Deurklink Nikkel Chroom misschien wel het mooiste deurbeslag dat ooit ontworpen is. We staan daar overigens niet alleen in, deze deurklink is namelijk geïnspireerd op de Amsterdamse School uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Huiseigenaren weten maar al te goed de waarde van woningen uit deze periode. Breng met de Deurklink Nikkel Chroom een stukje geschiedenis in jouw interieur.

Deurklink Nikkel Chroom in Ton design

In de jaren dertig werden huizen gemaakt van een hoge bouwkwaliteit, waarbij er veel aandacht werd besteed aan het interieur met bijzondere details. Dit zie je terug in de Deurklink Nikkel Chroom die geïnspireerd werd op het beroemde ‘ton deurbeslag’. De naam ‘ton’ heeft niets te maken met de ontwerper, maar verwijst naar de vorm van een regenton of wijnvat. Dit handvat is ook van hout gemaakt.

Mooi en duurzaam nikkel

Nikkel komt voort uit de zoektocht naar koper. Destijds dachten ze dat nikkel van boosaardige aardgeesten kwam. Later kwamen we erachter dat nikkel niets anders is dan een uitstekend metaal om interieur accessoires mee te maken, zoals deze Deurklink Nikkel Chroom. De combinatie van mooi en duurzaam maakt dit een pareltje in elke woning, uit de jaren dertig maar helemaal tijdloos!

Leg de Deurklink Nikkel Chroom direct in je winkelmandje.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

38 beoordelingen voor Jaren 30 Deurkruk Nikkel Chroom / Ebbenhout

 1. Marieke

  Ontzettend blij met deze prachtige klinken!

 2. Roy

  Snelle levering, goede kwaliteit – prijsverhouding

 3. Andrew

  Prachtige prijs kwaliteit, we hadden krukken in huis die een veelvoud kostten van deze ton400 krukken, maar ik zie geen verschil.

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top