Ton Deluxe Messing – Jugendstill

35,00

Prachtige jaren 30 stijl deurkrukken. Voor 35 euro ontvangt u een complete set met:

  • 2 deurkrukken voor de voor en achterkant
  • Deurstift
  • Montagemateriaal

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Jugendstil is een kunststroming die aan het begin van de twintigste eeuw populair was. Messing is een legering van koper en zink die ook wel geelkoper genoemd wordt. Dit design in combinatie met een hoogwaardig materiaal vormt de basis voor de Ton Deluxe Messing – Jugendstill deurkruk. Met dit deurbeslag stap je binnen in stijl!

Klassieke stijl in een modern jasje
De barokstijl wordt vaak als ‘kitscherig’ bestempeld. Alle tierelantijnen en overvloedige details kunnen overweldigend overkomen. De reactie daarop was de industriële stijl, daarbij werd de nadruk gelegd op functionaliteit. Bij de overgang van de negentiende naar de twintigste eeuw ontstond de behoefte aan meer oog voor design, met behoud van functionaliteit. Daaruit is het Jugenstil design ontstaan, dat via Engeland en België uiteindelijk in Duitsland zijn definitieve vorm kreeg. Naast kunstwerken bleek deze ‘Art Nouveau’ zich ook uitstekend te lenen voor gebruiksartikelen. De Ton Deluxe Messing – Jugendstill is daar een sprekend voorbeeld van.

Ton Deluxe Messing – Jugendstill
Als eerste zullen de kleine details van deze deurkruk in het oog springen. Het blinkende messing trekt direct de aandacht, het is alsof je een sieraad aan de deur bevestigt. Toch is het niet alleen uiterlijk vertoon met dit Ton Deluxe Messing – Jugendstill deurbeslag, de vorm is wel degelijk ontworpen om gebruikt te worden. De handgreep ligt goed in de hand, het zwart contrasteert mooi met de rest van het handvat. Hoewel de constructie heel delicaat lijkt te zijn, betreft het een zeer solide ontwerp dat je zonder problemen en voor een lange periode kunt vastgrijpen.

Eenvoudige montage
Bij Loftdeur.nl houden we van mooie producten die eenvoudig zelf te monteren zijn, en dat geldt ook zeker voor deze Ton Deluxe Messing – Jugendstill deurkruk. Het deurbeslag wordt compleet geleverd inclusief twee deurkrukken, een standaard deurstift en al het benodigde montagemateriaal. Wanneer je twijfelt of dit deurbeslag geschikt is voor jouw deur kun je altijd even contact opnemen.

Soms is het fijn om een video te zien van het product dat u wilt aanschaffen, dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze video voor u gemaakt zodat u goed de afwerking en kleur kan bekijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ton Deluxe Messing – Jugendstill” te beoordelen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Back to top