Schuifdeur Komgreep, Gecoat

(13 klantbeoordelingen)

21,95

Deze prachtige schuifdeur handgreep geeft je schuifdeur een schitterende touch. Hoogwaardige afwerking met de coat zoals het schuifdeursysteem. De greep komt in de uitvoering:

165mm x 53mm diepte is 13mm

Inbouwmaat (120x40x13)

Poedercoat – Zwart

Beschrijving

Een schuifdeur is een sieraad aan elke wand. Dankzij een solide en duurzaam schuifdeursysteem met rails en ophangbeugels kost het openen en sluiten van een zware boerenhouten schuifdeur geen enkele moeite. Daarom wordt een schuifdeur standaard niet geleverd met een handvat. In sommige situaties kan een handgreep praktisch zijn, maar je wilt niet het voordeel van een vlakke schuifdeur zonder uitstekende delen verliezen. In die situaties is een schuifdeur komgreep de ideale oplossing. En het geeft tevens een prachtig accent aan het natuurlijke hout van de schuifdeur.

Handgreep, klink of komgreep

Een handgreep steekt uit, dat kan heel praktisch zijn om een deur te openen of sluiten. Een klink is een bewegend onderdeel, die worden bij schuifdeuren niet gebruikt. Dat is op zich al een voordeel. Een klink met mechanische onderdelen kan slijten, je kunt er ook vervelend achter blijven haken. Zowel een handgreep als een klink steken uit, als dat niet gewenst is kan een komgreep uitkomst bieden. Deze greep wordt verzinkt in de houten deur geplaatst en sluit vrijwel geheel aan op het hout van de schuifdeur. Dat is niet alleen praktisch, het is ook nog zeer stijlvol.

Schuifdeur Komgreep met Poeder Coating

De schuifdeur komgreep wordt uit hetzelfde materiaal vervaardigd als het schuifdeur railsysteem. Daarmee is deze komgreep eveneens zeer solide en duurzaam. De speciale poeder coating beschermd het metaal en is kleurvast. Zo kun je de deur keer op keer openen en sluiten zonder slijtage. Maak regelmatig de komgreep even schoon en je zult er jarenlang van genieten. Deze schuifdeur komgreep gecoat is bestemd voor één zijde. Voor sommige situaties is een greep aan twee zijden niet vereist, als dat wel het geval is kun je aan beide zijden een schuifdeur komgreep bevestigen.

Bij vragen over een schuifdeur komgreep, de montage, het gebruik of andere informatie kun je gerust even contact opnemen, we helpen je graag verder!

13 beoordelingen voor Schuifdeur Komgreep, Gecoat

  1. Boogh

    Prima assortiment en verrassend snelle levering!

  2. koba

    Mooie producten. Hoge kwaliteit

  3. Dunnink

    Prima

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top