Schuifdeur Handgreep, Gecoat Tube

(14 klantbeoordelingen)

21,95

Deze prachtige schuifdeur handgreep geeft je schuifdeur een schitterende touch. Hoogwaardige afwerking met de coat zoals het schuifdeursysteem. De greep komt in de uitvoering:

200mm lang x 12mm buis
Diepte is 40mm
Poedercoat – Zwart

Beschrijving

Deze prachtige schuifdeur handgreep geeft je schuifdeur een schitterende touch. Hoogwaardige afwerking met de coat zoals het schuifdeursysteem. De greep komt in een prachtige zwarte gepoedercoate uitvoering.

200mm lang x 12mm buis
Diepte is 40mm
Poedercoat – Zwart

Een goede schuifdeur zal altijd soepel openen en sluiten. Door een uitgekiend design en de juiste materialen is er vrijwel geen frictie te bespeuren, zelfs bij een solide houten schuifdeur van 125KG. Standaard heeft een schuifdeur geen handgreep, niet iedereen vindt dat nodig. Voor de mensen die graag wat meer houvast hebben kun je nu kiezen voor een stijlvolle oplossing die perfect aansluit bij het stalen schuifdeurbeslag. De schuifdeur handgreep met een “buis” model wordt vervaardigd uit dezelfde kwaliteit staal als het schuifdeurbeslag, en is eveneens voorzien van een diep zwarte poedercoating. Zo blijft de combinatie van schuifdeurbeslag, schuifdeur en handgreep perfect in balans.

Herkenbare look met de schuifdeur handgreep gecoat tube

Een schuifdeur is slechts een onderdeel van een compleet schuifdeursysteem. Het schuifdeurbeslag is niet alleen functioneel, het is ook een opvallend element wat de hele “look & feel” van een schuifdeursysteem tot leven brengt. Een standaard deurknop of handgreep doet afbreuk aan het stijlvolle design van een schuifdeursysteem. De schuifdeur handgreep is ontworpen volgens dezelfde principes als het schuifdeurbeslag en gemaakt uit dezelfde materialen. Daarmee wordt praktisch nut verenigd met een onovertroffen design.

Een schuifdeur handgreep moet sterk zijn

Deze schuifdeursystemen bieden weinig frictie, zelfs een zware deur opent en sluit met een minimum aan kracht. Desondanks, of juist daardoor kan een schuifdeur handgreep letterlijk en figuurlijk “handig” zijn. Het biedt extra houvast en controle over de schuifdeur. Ook houdt het de oppervlakte van het natuurhout van het schuifdeur paneel schoon. De handgreep is eenvoudig te monteren op het hout, op de plek die je zelf het meest praktisch vindt. De speciale coating is gelijk aan die van de schuifdeurrails. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het garandeert ook een kwalitatief zeer goede handgreep met een uitzonderlijk lange levensduur.
De schuifdeur handgreep gecoat tube uitvoering maakt ons schuifdeursysteem helemaal af. Het design sluit naadloos aan bij de rest van het systeem met een bewezen kwaliteit.

14 beoordelingen voor Schuifdeur Handgreep, Gecoat Tube

 1. Jamar

  Aanrader

 2. Verkerk

  Goede prijs & goede service

 3. Peremans

  Altijd zeer tevreden over de bestellingen hier!

 4. Silkens

  Al ons beslag hier besteld

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top