Loft Plankdragers

(2 klantbeoordelingen)

29,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

We leveren een complete set van 2 plankdragers

Afmeting
De geschikte diepte van de plank is 20cm, max dikte 4cm
Materiaal Blankstaal
Plank Exclusief plank
Aantal houders 2

Wanneer je een boekenplank aan de wand wilt bevestigen, wil je dan naar de boeken kijken, of liever naar de plank? Met de Stalen Plankdragers hoef je niet te kiezen, naast de ultieme wijze om boeken en andere ornamenten een opvallend plekje te geven zijn de Stalen Plankdragers ook nog eens heel aantrekkelijk om te zien. Eenvoudig doch opvallend met zachte lijnen en een robuuste kwaliteit. De dragers passen in zowel een modern als in een klassiek interieur, de prijs is scherp en je kunt er direct een plank bijbestellen als je dat wilt.

Het voordeel van Stalen Plankdragers

Een boekenkast of archiefkast in de kamer neemt veel ruimte in beslag, daarnaast zijn de voorwerpen in de kast niet direct binnen handbereik of zichtbaar. Met Stalen Plankdragers heb je nauwelijks ruimte nodig, alles wat je op deze dragers plaatst kun je direct zien en vastpakken. De houders zijn ontworpen voor een plank met variabele lengte en diepte, bij Loftdeur kun je de Stalen Plankdragers bestellen. De massief stalen beugels kun je eenvoudig aan de wand monteren, je kunt er de houten plank eenvoudig aan vastmaken. Zo heb je in een handomdraai meer kastruimte zonder in te boeten op ruimte in de kamer.

Voor opslag en presentatie

De Stalen Plankdragers mogen zeker gezien worden. De industriële strakke vormgeving, het solide staal zorgt ervoor dat de dragers de aandacht op  de voorwerpen vestigen, niet wegnemen. Je kunt naast boeken ook andere objecten op deze Stalen Plankdragers plaatsen, met een goede balans in het ontwerp en de praktische omgebogen hoekjes kun je vol vertrouwen deze dragers aan de wand bevestigen.

2 beoordelingen voor Loft Plankdragers

 1. MC

  goede kwaliteit

 2. Andrew

  Snel geleverd

Een beoordeling toevoegen

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw Vraag:

  Waarom Loftdeur.nl?
  ✓ De beste kwaliteit
  ✓ Ervaren medewerkers
  ✓ Snelle, veilige levering
  ✓ Veilig betalen
  ✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
  ✓ Mogelijkheid tot afhalen
  Back to top