Hart kleding haakje

(21 klantbeoordelingen)

9,95

Dit prachtig kleding / handdoek haakje wordt in Engeland door een smid gemaakt, in de afmetingen:

  • 11cm hoog

Beschrijving

Je prachtige kleren wil je natuurlijk niet zomaar aan een haakje hangen. Dat weten wij bij Loftdeur ook! Daarom hebben wij in ons assortiment deze hartvormige kledinghaak. Het haakje wordt door een Engelse smid ambachtelijk vervaardigd zonder dat er massaproductie aan te pas komt. Daardoor is elk haakje uniek. De kledinghaak is 11 cm hoog en met 1 schroef kun je deze eenvoudig bevestigen.

Kledinghaak

Voor in de gang kan de kledinghaak dienen als kapstok voor jassen en tassen. Het zorgt ervoor dat het haakje uitstekende weerstand biedt tegen corrosie, zodat je het haakje ook in de badkamer bevestigen. In de badkamer kan de kledinghaak dienen als handdoek of badjas haak. Door de elegante kleur is het haakje een ware aanrader in huis. De kledinghaak is functioneel, maar dient ook als decoratie in je huis.

Kledinghaak in hartvorm

Houd je van een romantische sfeer in huis? Dan is de kledinghaak in hartvorm erg geschikt. Wanneer je het haakje bij Loftdeur bestelt, kun je het binnen enkele dagen in huis verwachten. Daarnaast mag je de hoogste kwaliteit verwachten als je bij Loftdeur bestelt. Daarnaast leveren wij hoge kwaliteit, maar wel voor voordelige prijzen. Bestel daarom de kledinghaak in hartvorm bij Loftdeur!

21 beoordelingen voor Hart kleding haakje

  1. Nijs

    Vlotte afwerking vanaf order tot levering

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top