Spinlamp Rood

175,00190,00

Prachtige spinlamp van Loftdeur.nl

Hoogte: Armen van de lamp 180cm
Aantal armen naar keuze
Fitting: E27
Incl kooldraadlampen!

Maak uw keuze:
5
8

Beschrijving

Het mooiste interieur is vaak een combinatie van subtiele elementen met enkele contrasterende details. Denk aan natuurlijke kleuren met een felle tint als ornament, of een klassieke uitstraling met een moderne accessoire. Zo kun je met het juiste element de ruimte tot een compleet nieuwe ervaring maken. De spinlamp rood is precies dat element waarmee je een woonkamer of eetkamer compleet transformeert.

Spinlamp Rood is de perfectie van eenvoud

De tijd van extravagante lampen is voorbij. Grote installaties met veel details zien er door de complexiteit juist goedkoop en kitscherig uit, kies liever voor elegant en strak. De spinlamp rood is een goed voorbeeld van de “understated” look, een accessoire die door zijn eenvoud juist de aandacht trekt. Door het design te voorzien van een bijzondere kleur geeft het een extra dimensie aan deze lamp, en ook aan de gehele ruimte. Deze spinlamp rood is ontdaan van alle franje en mag bewonderd worden op eigen kwaliteit. En de kwaliteit is niet alleen zichtbaar, de specificaties bevestigen dit.

Technisch hoogstandje

De spinlamp rood is gemaakt van hoogwaardig koperdraad omhuld met een veilige en duurzame kunststof mantel. De opvallende kleur keert terug in de plafondbevestiging en in de fittingen. De afzonderlijke “poten” van de spinlamp komen uit één centraal punt, een halve bolvorm met een subtiele afwerking. De fittingen zijn geschikt voor standaard E27 lampen. Om de look helemaal compleet te maken worden er exclusieve kooldraadlampen meegeleverd.

Veelzijdige verlichting

Deze spinlamp rood is naast de aantrekkelijke vormgeving ook praktisch om te plaatsen. De lengte van de armen bedraagt 180 centimeter, de afzonderlijke draden bieden daarmee flexibiliteit om te hangen in diverse ruimtes met een afwijkende inrichting. Hang ze verder van elkaar en hoger, of juist dichter bij elkaar en lager. Zo geef je elk interieur een bijzonder accent en een geheel eigen karakter met de spinlamp rood.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spinlamp Rood” te beoordelen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top