Aanbieding!

Nautilus Wandlamp

(4 klantbeoordelingen)

109,00 79,00

Prachtige wandlamp steampunk van Loftdeur.nl

Hoogte: 45cm
Breed: 12cm
Diepte: 13cm
Fitting: E27

Incl Edison buislamp

Op voorraad

Beschrijving

Nautilus is de naam voor een weekdier dat tot de familie van inktvissen behoort. De naam komt van het Griekse woord voor “zeiler”. Een bijzonder kenmerk van deze dieren is dat ze vrijwel gelijk zijn aan inktvissen die miljoenen jaren geleden in de zee zwommen. Een tijdloos design uit de natuur kunnen we dus gerust stellen, en dat geldt ook voor deze bijzondere Nautilus Wandlamp. Maar er is nog een inspiratiebron die we niet onvermeld mogen laten…

Klassieke toekomstvisie

Science Fiction van vroeger is heel interessant om te zien. Hoe dachten ze vroeger over design in de toekomst? Jules Verne was een meester in fantasierijke voorspellingen. De onderzeeboot uit het boek “20.000 mijlen onder de zee” kreeg de naam “Nautilus”, en was geïnspireerd op een echt prototype onderzeeër. Verne heeft veel betekent voor de “Steampunk” stijl van ontwerp, waarbij klassiek en modern elkaar overlappen. Dat geldt ook zeker voor de Nautilus Wandlamp, die niet alleen een beetje lijkt op de beroemde onderzeeër, je zou deze armatuur ook zo kunnen verwachten in het interieur van de boot.

Nautilus Wandlamp

In tegenstelling tot de duikboot kun je de Nautilus Wandlamp helaas niet onderdompelen in de zee, het betreft wel een spatwaterdicht model. Zoek bij plaatsing buiten dus een overkapping of beschut plekje op. Naast het bijzondere armatuur in zwart wordt er ook een Edison lamp meegeleverd die een prachtige warme gloed uitstraalt. Thomas Edison is een andere bekende verschijning als het om Steampunk design gaat. De kooldraadlamp heeft een prachtige decoratieve vorm en is uitgeschakeld al een bijzondere verschijning om te aanschouwen. Het armatuur is voorzien van een standaard E27 fitting, zo is het eenvoudig om later een vervangende lamp te plaatsen. De bijpassende wandplaat zorgt voor een mooi afgewerkt geheel en een eenvoudige installatie. De wand plaat heeft een lengte van 18cm, het gehele armatuur is 47cm lang / hoog.

4 beoordelingen voor Nautilus Wandlamp

 1. kees

  goed advies gehad…4 lampen gekocht voor mijn kantoor. veel leuke reacties op gehad!

 2. Sluiter

  Voor zover nu te beoordelen is het prima kwaliteit.

 3. Kuppens

  Snelle service en kwaliteis is goed

 4. van Veen

  uitstekende kwaliteit

Een beoordeling toevoegen

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw Vraag:

  Andere suggesties…

  Waarom Loftdeur.nl?
  ✓ De beste kwaliteit
  ✓ Ervaren medewerkers
  ✓ Snelle, veilige levering
  ✓ Veilig betalen
  ✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
  ✓ Mogelijkheid tot afhalen
  Back to top