Kubus wandlamp

(1 klantbeoordeling)

39,00

Prachtige wandlamp Nordic van Loftdeur.nl

Fitting: E27

Incl Edison buislamp

Artikelnummer: Kubus Categorieën: , ,

Beschrijving

Er zijn veel design stijlen. Voor de meeste mensen gaat het niet veel verder dan “mooi” of “niet mooi”, toch zijn er vaak specifieke redenen om voor een detail te kiezen. Neem bijvoorbeeld deze Kubus Wandlamp. Dat het een mooie lamp betreft, daar zullen de meeste mensen het wel over eens zijn. Maar waarom het zo’n bijzonder ontwerp betreft zal wellicht niet direct duidelijk zijn. Laten we deze Kubus Wandlamp eens wat nader onder loep nemen, dan zul je er snel van overtuigd raken dat deze wand armatuur meer biedt dan je op het eerste gezicht zult vermoeden.

Vitrine voor een lamp

Wanneer je al eens eerder in de webshop van Loftdeur hebt rondgeneusd, dan ben je waarschijnlijk al bekend met de schoonheid van de Edison lamp. Thomas Edison heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de gloeilamp, die iconische glazen bolvormige lampen met een kunstzinnig gebogen gloeidraad zijn in de tijd van functionele LED lampen juist weer heel populair geworden. Dit zijn lampen die uitgeschakeld bijna net zo mooi zijn om te zien als ingeschakeld. Dat is de gedachte achter deze Kubus Wandlamp. Naast de aansluiting op de wand met de welbekende kroon om de kabels netjes weg te werken, is er een stalen overkapping toegevoegd met glazen panelen. Zo lijkt het alsof de armatuur met lamp in een zwevende vitrine is geplaatst. Wanneer je deze Kubus Wandlamp in een museum ophangt als verlichting, zullen bezoekers denken dat het een tentoonstelling van verlichting betreft, zo mooi is dit design!

Kubus wandlamp

Deze armatuur met behuizing is geschikt voor binnen en buiten. Hoewel het geheel spatwaterdicht is, zul je wel voor overkapping moeten zorgen omdat de Kubus Wandlamp niet gecertificeerd is voor stromende regen. Omdat er een standaard E27 fitting aanwezig is kan er naast een decoratieve Edison lamp ook een ander type lamp gebruikt worden zoals een zuinige LED lamp.

1 beoordeling voor Kubus wandlamp

  1. Bijvoets

    SNELLE LEVERING

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top