Beton Loftbar

(2 klantbeoordelingen)

190,00

Unieke handgemaakte Industriële Loftbar met armen met Edison Bulbjes!

 • Lengtes van 100 – 250cm
 • Voeg tot 8 armen met edison bulbjes toe a 20 euro per stuk!

Lengte van de Loftbar
Selecteer de gewenste lengte van de Loftbar

Aantal armen
Selecteer het aantal armen

Selecteer het soort lampjes
Selecteer het soort lampjes

Artikelnummer: Beton Loftbar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Strak en duurzaam, dat zijn de twee voornaamste eigenschappen van Industrieel Design. Deze manier van ontwerpen blijkt de laatste jaren zeer populair bij interieurdesigners. Vaak worden industriële elementen gecombineerd met enkele natuurlijke elementen zoals een tafel van massief hout, of een schuifdeur. Deze Beton Loftbar past uitstekend in deze stijl, zeker wanneer het armatuur gecombineerd wordt met Edison lampen. Omdat elke Beton Loftbar op maat wordt gemaakt zal het systeem perfect aansluiten op de bestaande inrichting, het ambachtelijke vakmanschap straalt er vanaf!

Industriële stijl

Toen de grote fabrieken werden gebouwd lag de focus op efficiëntie en praktisch gebruik, design stond op het tweede plan. Daardoor kwam er een nieuwe wijze van ontwerpen, compleet anders dan het interieur dat in die tijd bij woonhuizen te zien was. De vormgeving is minimalistisch en haast onverwoestbaar, perfect voor gebruik in de industriële sector. Nu bevinden we ons in het tijdperk van automatisering en herontdekken interieurdesigners de esthetische kwaliteiten van Industrial Design. De strakke stijl past heel goed in huizen en appartementen, er komt ook een ambachtelijk stukje vakmanschap bij kijken. Dat geldt zeker voor deze Beton Loftbar.

Beton Loftbar op maat

Deze industriële Loftbar heeft een solide uitstraling, elke Beton Loftbar wordt met de hand vervaardigd door vakmensen. Hierdoor is de kwaliteit niet alleen verzekerd, elke Loftbar is uniek. Omdat het handgemaakte producten betreft is het mogelijk om de Loftbar op maat te laten maken, zo past dit armatuur in elke ruimte, van 100 cm tot 250 cm. Je kiest zelf welke lampen je gebruikt, wij vinden de Edison lampjes ideaal.

Edison lampen

Deze lampen hebben een opvallende gloeidraad, dit zijn glazen juweeltjes die je niet wilt verstoppen onder een lampenkap! Thomas Edison was de beroemde uitvinder waar deze lampen naar vernoemd zijn. De lampen vormen een mooi contrast met de Beton Loftbar vanwege het fragiele glaswerk en de complexe structuur van de gloeidraad. Het licht is warm en brengt leven in de ruimte. Afhankelijk van de lengte van de Beton Loftbar kun je meerdere lampen hangen, de armen hebben ieder een lengte van 200 cm waarmee je ze op een organische wijze kunt draperen rondom de Loftbar.

De Beton Loftbar is een sterk staaltje minimalistisch design op basis van puur vakmanschap. Bepaal zelf welke lampen je hangt, of kies voor de mooie nostalgie van de Edison lampen.

2 beoordelingen voor Beton Loftbar

 1. Rilana

  Staat super stoer boven onze eettafel! Zeer tevreden, goed geleverd, goed ingepakt en zelfs een reserve lamp! Wij zijn er helemaal happy mee!

 2. Andrew

  Wow, dit is écht heel tof!

Een beoordeling toevoegen

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw Vraag:

  [faq cat_id=”319″]

  Onderdelenlijst:

  [faq cat_id=”318″]

  Waarom Loftdeur.nl?
  ✓ De beste kwaliteit
  ✓ Ervaren medewerkers
  ✓ Snelle, veilige levering
  ✓ Veilig betalen
  ✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
  ✓ Mogelijkheid tot afhalen
  Back to top