Uniek Toiletbordje Heren / Gents

(7 klantbeoordelingen)

29,95

Dit prachtige gietijzeren toilet bordje in de afmetingen:

  • 17,5cm breed
  • 5,3cm hoog

Beschrijving

Hoe maak je van het kleinste kamertje het mooiste kamertje? Door aan de binnenzijde een mooie keramische toiletpot te plaatsen, aan de deur weerszijden een prachtige klink of handvat en aan de buitenzijde dit toiletbordje.

Dit gietijzeren naamplaatje is met de hand geschilderd in contrasterend zwart en wit. Het komt als geheel zeer authentiek over, alleen het zien geeft al nostalgische gevoelens. Daarnaast is het ook een onverwoestbaar stukje degelijkheid, vervaardigd tot een Nederlandse topsmid. Omdat elk product met de hand is gesmeden en geschilderd is elk object echt uniek. Niet eerder hing er zo’n indrukwekkend kunststukje aan het toilet.

Het bordje is slechts verkrijgbaar in één variant met “toilet”. W.C. is niet verfijnd genoeg, “toilette” is weer te deftig voor een robuust stuk gietijzer als dit. Evenals de zwart-wit kleurstelling is dit toiletbordje een schoolvoorbeeld van eenvoud. Als Apple naast smartphones ook toiletbordjes zou ontwerpen zou het deze zijn. Alleen hoef je dit bordje niet elk jaar te vervangen voor een nieuw model. Dit is een tijdloos ontwerp waarin vorm volgt uit functie. Dat is ook te zien aan het ophangsysteem, met slechts enkele schroeven kun je dit bordje perfect ophangen.

Als je op zoek bent naar een duidelijke en aantrekkelijke manier om jouw gasten op de hoogte te stellen van de sanitaire faciliteiten moet dit toiletbord gewoonweg op de deur prijken. Maak van een pot een troon met dit bordje, geschikt voor een koning!

7 beoordelingen voor Uniek Toiletbordje Heren / Gents

  1. van der Land

    Voor zover nu te beoordelen is het prima kwaliteit.

  2. Nanarjain

    Snelle service en kwaliteis is goed

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top