Aanbieding!

Schuifdeur Slot Zwarte Poedercoat

(1 klantbeoordeling)

24,95 14,95

Klein maar fijn! Het Loftdeur.nl schuifdeurslot voor plekken waar privacy gewenst is.

Beschrijving

Je hebt dagen dat je behoefte hebt aan meer privacy. Een bordje met ‘niet storen’ helpt dan niet altijd. Wat wel helpt is een goed slot! Dit schuifdeur slot is ideaal wanneer je nieuwsgierige huisgenoten buiten de deur wilt houden. Het slot is eenvoudig te bevestigen met enkele schroeven aan de deurstijl. Door de kleine afmetingen valt het nauwelijks op! Het schuifdeur slot is van buiten te openen met een pasje, zodat er altijd iemand naar binnen kan in geval van nood. Dit betekent dan ook dat het slot niet kan dienen als beveiliging tegen indringers, maar je gewoon in de gelegenheid stelt om je terug te trekken van de drukte.

Schuifdeur slot zwart poedercoating

Op sommige plekken in huis wil je meer privacy dan andere plekken. Een schuifdeur slot in het zwart met poedercoating is vaak gewenst in ruimtes zoals het toilet, badkamer of slaapkamer. De poedercoating zorgt ervoor dat het slot blijft schuiven, zonder enige vorm van frictie. Houd nieuwsgierige aagjes buiten met het zwarte schuifdeurslot met poedercoating van Loftdeur. Bestel vandaag en ontvang het binnen enkele dagen in huis!

1 beoordeling voor Schuifdeur Slot Zwarte Poedercoat

  1. Marco

    Hebben dit slot bij ons robuuste set, super gaaf dat het dezelfde afwerking heeft als het schuifrail systeem, mooie combinatie

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Back to top