Aanbieding!

Schuifdeurslot RVS

(17 klantbeoordelingen)

24,95 14,95

Klein maar fijn! Het Loftdeur.nl schuifdeurslot voor plekken waar privacy gewenst is.

Beschrijving

Soms heb je behoefte aan een beetje privacy, maar een groot, lomp slot zie je niet zitten. Wanneer je een loftdeur hebt, is een schuifdeurslot de ideale oplossing. Het slot is erg subtiel, maar zorgt er voor dat nieuwsgierigen buiten de schuifdeur blijven waardoor jij je benodigde privacy krijgt. Het schuifdeurslot is ideaal voor ruimtes die niet achter slot en grendel hoeven, maar die je wel wilt kunnen afsluiten. Hierbij kun je denken aan het toilet, de slaapkamer of de badkamer.

Schuifdeurslot RVS

Dit slot is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft daarom een luxe, verzorgde uitstraling. Je kunt het schuifdeurslot RVS eenvoudig bevestigen op iedere loftdeur. Bevestig het slot aan de deurstijl, zodat het door de compacte afmetingen nauwelijks opvalt. Het slot is gemakkelijk te openen en sluiten dankzij de twee over elkaar schuivende delen, zonder enige vorm van frictie. Vanaf de buitenzijde kun je het slot ook openen met een pasje, zodat er in noodgevallen altijd iemand naar binnen kan. Daarom is het schuifdeurslot RVS niet bedoeld voor beveiliging tegen indringers, maar als een eenvoudige oplossing voor een beetje privacy.

Schuifdeurslot kopen

Wanneer je beschikt over een RVS schuifdeur systeem raden wij aan dit schuifdeurslot te kopen. Het materiaal combineert en vult elkaar aan, waardoor de loftdeur een elegante uitstraling krijgt. Ook voor andere loftdeuren is dit slot natuurlijk geschikt.

In een zakelijke omgeving of horecagelegenheid kun je een schuifdeurslot ideaal gebruiken voor een ruimte die je wilt afsluiten voor omstanders, zonder een permanent slot te plaatsen. Dus ook dan kan je gewoon bij loftdeur.nl een schuifdeurslot kopen!

17 beoordelingen voor Schuifdeurslot RVS

  1. Peters

    Perfecte service

  2. Slok

    Positief

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top