Wonen in een loft biedt veel vrijheid om de ruimte op een bijzondere wijze in te richten. Je hoeft je niet te conformeren aan de bestaande regels, je bepaalt zelf wat mooi is en functioneel. Daarom kiezen veel mensen voor een schuifdeur in de loft, het is de ideale wijze om vorm en functie met elkaar te combineren. Een degelijk loft schuifdeurbeslag is hierbij de sleutel tot succes. Een schuifdeur is vaak zwaar, de muren moeten een grote last kunnen dragen. Met het juiste loft schuifdeurbeslag kun je op de meeste locaties en wanden een prachtige schuifdeur naar keuze bevestigen. Hoe kies je het juiste loft schuifdeurbeslag?

Wat is een loft schuifdeurbeslag?loft-schuifdeurbeslag

In een reguliere woning zijn vaak muren geplaatst met deuropeningen die voorzien zijn van een standaard deurstijl. Er zijn vele deuren op de markt die volgens standaard maten ontworpen zijn. Bij een loft heb je meer vrijheid waarmee je niet beperkt bent tot een standaard formaat deur. Een loft schuifdeurbeslag is het systeem dat aan de wand wordt bevestigd om een schuifdeur aan te hangen. Als eerste heb je een railsysteem nodig om aan de wand te bevestigen. Je hebt de juiste schroeven nodig die geschikt zijn voor het materiaal van de (tussen)wand. Op deze schuifdeurrails worden rollers gehangen die voorzien zijn van beugels waar de loftdeur aan bevestigd wordt. De deuren zijn doorgaans solide en zwaar, het loft schuifdeurbeslag moet erg sterk en duurzaam zijn.

Kies het juiste loft schuifdeurbeslag

Met een schuifdeur heb je direct een enorm scala aan mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een standaard maat of het loft schuifdeurbeslag over de gehele wand laten lopen. Hang twee deuren of laat panelen over elkaar heen schuiven. Kies voor een loft schuifdeurbeslag dat niet alleen sterk en duurzaam is maar ook uitbreidbaar. Zo kun je een loft op een prachtige en functionele wijze inrichten. Bekijk de fotogalerij en de webshop voor inspiratie.

  • Leren Handgrepen

    4,95
  • Schuifdeursysteem Recht

    117,50
Winkelwagen
Scroll naar boven