Hoe maak je van een houten kast, een schuifdeurtje of een lade een stijlvol kunstwerkje? Wat dacht je van deze leren handgreepjes, een betaalbare accessoire waarmee je ieder object én de omgeving een compleet andere look mee kunt geven. Deze leren handgreepjes zijn eenvoudig en toch prachtig om te zien, ze zijn licht en toch heel duurzaam. Je zult verbaasd staan hoeveel impact een strookje echt leer in jouw interieur.

Leren handgreepjes grijpen de aandacht

Met een breed scala aan kleuren is elk leren handgreepje als een ware kameleon die zich perfect aanpast aan de omgeving. Zo kun je kiezen voor subtiele en natuurlijke leer kleuren, je kunt ook juist heel felle en opvallende kleuren bestellen. Je kunt leren handgreepjes monteren die vrijwel onzichtbaar zijn, of juist een contrast geven aan het gewenste object. Deze zichtbaarheid kan ook een praktische functie hebben, met een contrasterende kleur vind je in een oogopslag de handgrepen.

Het interieur zoals jij dat wilt

De leren handgreepjes kunnen per stuk worden besteld, of koop een compleet set. Je kunt alle handgrepen in dezelfde kleur bestellen of mix-and-match voor een opvallende inrichting. Kies voor stijlvolle leren handgreepjes in de woonkamer en voor kleurrijke handgrepen in de kinderkamer. Omdat er aan beide zijden reeds een perforatie aanwezig is heb je de keuze voor een montage met één of twee schroeven. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met deze leren handgreepjes van 15 x 3 centimeter.

Eerlijk materiaal, duurzame leren handgreepjes

Onze handgrepen worden gemaakt van hoge kwaliteit echt leer, het zijn dus duurzame producten zoals je dat van Loftdeur.nl gewend bent. Ook de aantrekkelijke prijs past precies binnen onze filosofie van betaalbaar én stijlvol. We zijn er zeker van dat je bij het zien van onze leren handgreepjes direct inspiratie hebt gekregen, wat ga jij met deze bijzondere handgrepen doen?

Winkelwagen
Scroll naar boven