Vandaag de dag kunnen woningen die in de jaren dertig gebouwd zijn  rekenen op veel aandacht. Over het algemeen zijn deze woningen snel verkocht en dit kunnen we lang niet van elk type woning zeggen. Vaak moet er dan nog wel het nodige aan de woning gebeuren en de kunst is om die typische jaren dertig stijl zo veel mogelijk te behouden. Het valt lang niet altijd mee om de juiste artikelen en materialen te vinden die hiervoor nodig zijn. Maar als je op zoek bent naar een jaren dertig deurklink, dan heb je deze nu gevonden en wel in de Ton400 jaren 30 deurklink.

Uiteraard kun je ook in een bestaande woning geheel of gedeeltelijk kiezen voor een jaren 30 stijl. Interieur en stijl zijn altijd onderhevig aan onderdelen:

trends. De zogenaamde jaren dertig stijl is een trend die regelmatig terugkeert. En dat is uiteraard niet voor niets.  Voor veel mensen gaat het wat ver om het hele interieur in jaren dertig stijl onder te dompelen. Begrijpelijk en waarom zou je dit doen als er voldoende stijlvolle jaren dertig accessoires te vinden zijn om toch die gewenste stijl te verkrijgen?

Bij accessoires wordt vaak gedacht aan zaken als meubels, verlichting en decoratieve artikelen als vazen en kandelaars. Zoals altijd zijn er meer wegen die naar Rome leiden en in dit geval is deze andere weg de “jaren 30 deurklink”. Deze jaren 30 deurklink is een stijlvolle deurklink die groot is in zijn eenvoud. De minimalistische uitstraling kenmerkt de jaren dertig en geeft een deur direct een heel ander aanzicht. Het vervangen van een deurklink is een relatief eenvoudige klus en helemaal als we het hebben over het model jaren 30 deurklink genaamd Ton400. De Ton400 past op vrijwel elke  scharnierdeur en  heb je in een handomdraai gemonteerd.

De jaren 30 deurklink Ton400 is in zowel een glanzende als in een matte uitvoering te koop. De Ton400 wordt compleet geleverd en deze set bestaat uit de volgende

  • 2 deurkrukken
  • 2 rozetten
  • Stift
  • Schroeven

De Ton400 jaren 30 deurklink is uitgevoerd in stijlvol nikkel in combinatie met ebbenhout. Deze deurklink bestel je natuurlijk bij Loftdeur.nl. Je bent er dan namelijk zeker van dat je een unieke deurklink koopt. Eentje die je niet snel bij iemand anders zal aantreffen en dat ook nog eens tegen een heel voordelige prijs.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven