Loftdeur.nl https://www.loftdeur.nl Klassiek Schuifdeursysteem voor iedere deur! Fri, 27 Dec 2019 09:13:33 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 Barndoor schuifdeurbeslag https://www.loftdeur.nl/barndoor-schuifdeurbeslag/ https://www.loftdeur.nl/barndoor-schuifdeurbeslag/#respond Thu, 01 Dec 2016 15:37:33 +0000 https://www.loftdeur.nl/?p=35710 De voordelen voor schuifdeuren zijn duidelijk; ze zijn praktisch in gebruik, vrijwel overal te plaatsen en mooi om te zien. Bij de keuze van de…

The post Barndoor schuifdeurbeslag appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
De voordelen voor schuifdeuren zijn duidelijk; ze zijn praktisch in gebruik, vrijwel overal te plaatsen en mooi om te zien. Bij de keuze van de juiste loftdeur of barndoor is er één aspect dat niet vergeten mag worden; het barndoor schuifdeurbeslag. Dat is de combinatie van onderdelen die het mogelijk maakt de schuifdeur aan de wand te bevestigen en daadwerkelijk te gebruiken. Met het juiste barndoor schuifdeurbeslag zul je lang genieten van een prachtige barndeur.

Verschillende namen, dezelfde deur

Een schuifdeur wordt ook wel een loftdeur, een barndeur of een barndoor genoemd. Deze termen staan allemaal voor een deur die niet in een deurstijl wordt gehangen maar direct aan de wand wordt bevestigd via een barndoor schuifdeurbeslag. Dit type deuren wordt doorgaans gemaakt van solidbarndoor-schuifdeurbeslage houten panelen zoals steigerhout, wagonplanken of vuren. Natuurlijke houtsoorten met een mooie tekening en unieke uitstraling. Omdat ze doen denken aan schuurdeuren wordt de term “barndoor” vaak gebruikt om deze schuifdeuren te beschrijven.

Het juiste barndoor schuifdeurbeslag

Een barndoor kan zwaar zijn, daarom moet het barndoor schuifdeurbeslag van een zeer goede kwaliteit worden vervaardigd. Er moet een sterke, stalen schuifdeurrails worden gemonteerd aan de wand. Aan deze rails komen beugels met rollers die voorzien zijn van soepele kogellagers. Een barndoor schuifdeurbeslag moet perfect rollen en aansluiten op de ruimte. Kies daarom voor een systeem dat volledig aan te passen is aan elke locatie, in huis, op kantoor of voor het tuinhuis.

Zelf een barndoor schuifdeurbeslag monteren

Veruit de meeste klanten kiezen om het barndoor schuifdeurbeslag zelf te monteren. Dankzij het speciaal ontworpen systeem is dit eenvoudig zelf uit te voeren. Omdat het systeem compleet wordt geleverd kan het haast niet mislopen. Daarnaast is een barndoor schuifdeurbeslag vrijwel overal te hangen zolang de muur van de juiste kwaliteit is. Bekijk vooraf de instructievideo en neem de handleiding stap voor stap door, dan kun je zonder problemen zelf een barndoor met schuifdeurbeslag ophangen.

The post Barndoor schuifdeurbeslag appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
https://www.loftdeur.nl/barndoor-schuifdeurbeslag/feed/ 0
Boeren schuifdeur kopen https://www.loftdeur.nl/boeren-schuifdeur-kopen/ https://www.loftdeur.nl/boeren-schuifdeur-kopen/#comments Thu, 01 Dec 2016 15:19:53 +0000 https://www.loftdeur.nl/?p=35706 Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Wil je een deur die een toevoeging biedt aan de ruimte en daarnaast ook functioneel is? Dan…

The post Boeren schuifdeur kopen appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Wil je een deur die een toevoeging biedt aan de ruimte en daarnaast ook functioneel is? Dan ligt een boeren schuifdeur kopen voor de hand. Een boeren schuifdeur geeft een natuurlijke uitstraling en transformeert de gehele ruimte tot een unieke en persoonlijke omgeving. Een schuifdeur van (hergebruikt) hout straalt leven uit. Elke nerf is uniek, natuurhout past in ieder interieur. Naast een boeren schuifdeur kopen moet je ook rekening houden met het juiste schuifdeurbeslag. Dat is de combinatie van onderdelen om de schuifdeur aan de wand te hangen.

Waar je moet rekening mee houden bij de aanschaf?

Een voordeel van een boeren schuifdeur is de flexibiliteit van dit type deur. De voornaamste drie voorwaarden zijn:

 • De muur moet een boeren schuifdeur kunnen dragen
 • De muur moet geschikt zijn voor het monteren van het schuifdeurbeslag
 • Er moet voldoende ruimte zijn om de deur te openenboeren-schuifdeur-kopen

Gelukkig voldoen de meeste wanden aan deze voorwaarden, je kunt altijd vooraf navraag doen via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Bij de boeren schuifdeur kopen moet je rekening houden met het formaat van het deurgat, groter mag maar houd rekening met een maximum gewicht van 125KG.

Hoe wordt een schuifdeur opgehangen?

Na de boeren schuifdeur kopen moet je deze ook ophangen. Daar is een schuifdeurbeslag voor nodig waarin alle onderdelen aanwezig zijn om de schuifdeur aan de wand te bevestigen. Dit beslag moet van uitstekende kwaliteit zijn, de rollers moeten soepel lopen over een duurzame stalen schuifdeurrails. Dat een schuifdeurbeslag er ook nog eens mooi uitziet is een extra voordeel. Je kunt hierbij kiezen tussen zwart staal met een poedercoating voor een klassieke uitstraling en RVS staal voor een moderne, strakke look.

Breng voor een boeren schuifdeur kopen een bezoek aan de webshop en bekijk daar de verschillende mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje in de fotogalerij met praktijksituaties.

The post Boeren schuifdeur kopen appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
https://www.loftdeur.nl/boeren-schuifdeur-kopen/feed/ 1
Verzendkosten https://www.loftdeur.nl/verzendkosten/ https://www.loftdeur.nl/verzendkosten/#respond Mon, 23 Nov 2015 16:52:00 +0000 http://www.loftdeur.nl/?p=11203 Afhankelijk van de producten in de bestelling en gekozen manier van levering worden de volgende kosten gerekend: Verzending van alle producten behalve steigerhouten deuren- € 4,99 Euro…

The post Verzendkosten appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
Afhankelijk van de producten in de bestelling en gekozen manier van levering worden de volgende kosten gerekend:

 • Verzending van alle producten behalve steigerhouten deuren- € 4,99 Euro incl BTW, zowel binnen Nederland als Belgie
 • Verzendkosten Steigerhouten en stalen schuifdeuren- 40 Euro incl BTW.

Staat je land er niet bij stuur dan svp een bericht naar info@loftdeur.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

The post Verzendkosten appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
https://www.loftdeur.nl/verzendkosten/feed/ 0
Privacy en veiligheid https://www.loftdeur.nl/privacy-en-veiligheid/ Mon, 23 Nov 2015 16:33:52 +0000 http://www.loftdeur.nl/?p=11197 Welke veiligheidsmaatregelen zijn er getroffen? Wat bewaren wij op deze website en waarvoor? Toegang of correctie van persoonsgegevens Hoe neem je contact met ons op…

The post Privacy en veiligheid appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
 1. Welke veiligheidsmaatregelen zijn er getroffen?
 2. Wat bewaren wij op deze website en waarvoor?
 3. Toegang of correctie van persoonsgegevens
 4. Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?
 5. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

1. Welke veiligheidsmaatregelen zijn er getroffen?

Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderings technologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up). Bij het uitwisselen van financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server (uitgevoerd door onze betalingsprovider Postcode.nl en Pay.nl).

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

2. Wat bewaren wij op deze website en waarvoor?

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen jouw domeinnaam en niet jouw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

 • je domeinnaam maar niet jouw e-mailadres als je een bezoek brengt aan onze webpagina’s
 • je e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op deze website
 • je e-mailadres als je dit aan ons communiceert
 • je e-mailadres als je deelneemt aan discussieforums (blogs)
 • de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
 • alle informatie met betrekking tot de pagina’s die je op onze site geraadpleegd hebt
 • alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bv onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Deze informatie wordt gebruikt om:

 • de inhoud van onze website te verbeteren
 • je op de hoogte te stellen van updates van onze site
 • je later te contacteren voor marketingdoeleinden

Op deze site gebruiken we cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.

 • om je voorkeuren te registreren
 • om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen je toevoegt aan jouw wensenlijst
 • om informatie te registreren die eigen is aan je, zoals de webpagina die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan

Onvoorziene doeleinden
Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens jouw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden jouw deelname te weigeren.

3. Toegang of correctie van persoonsgegevens

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, in te zien en eventueel te corrigeren. Als je je persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, kun je dat doen via ‘Mijn account’ op de website, of door contact met ons op te nemen (zie het punt “Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid).

Indien gewenst kunnen je persoonlijke gegevens ook worden verwijderd.

4. Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, of je wenst te reageren op ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen.

Stuur jouw klacht onder vermelding van je naam, adres, woonplaats, e-mailadres, klantnummer of bestelnummer naar:

 • Per e-mail : info@loftdeur.nl
 • Per telefoon : 030 320 03 03
 • Per brief : Loftdeur , Gageldijk 77a, 3602AJ Maarssen

Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 67966357
Ons BTW-nummer is NL857245740B01

5. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

Staat jouw vraag over privacy en veiligheid hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@loftdeur.nl dan zorgen wij voor een snel antwoord.

The post Privacy en veiligheid appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
Betaalmogelijkheden https://www.loftdeur.nl/betaalmogelijkheden/ https://www.loftdeur.nl/betaalmogelijkheden/#respond Mon, 23 Nov 2015 16:29:12 +0000 http://www.loftdeur.nl/?p=11192 Op welke manieren kan ik betalen bij Loftdeur.nl? Vragen over betalen via internet? Hoe weet ik dat een betaling goed gegaan is? Worden er ook…

The post Betaalmogelijkheden appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
 1. Op welke manieren kan ik betalen bij Loftdeur.nl?
 2. Vragen over betalen via internet?
 3. Hoe weet ik dat een betaling goed gegaan is?
 4. Worden er ook kosten in rekening gebracht voor het betalen?
 5. Wat staat er op mijn rekeningafschrift?
 6. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

1. Op welke manieren kan ik betalen bij Loftdeur.nl?

Je kan bij Loftdeur veilig online betalen met de meest gebruikte betalingsmethoden:

Vooraf betalen

 • iDEAL : Je betaald veilig online met jouw eigen bank net zoals bij internetbankieren;
 • Bankoverschrijving (IBAN) : Je kan er ook voor kiezen om het bedrag over te maken. Na ontvangst van het bedrag versturen wij de bestelling zo snel mogelijk naar je op;
 • Bancontact / Mister Cash (België) : Je betaald veilig online met jouw eigen bank.

Achteraf betalen

 • Je kan ook achteraf betalen door gebruik te maken van de optie ‘Achteraf betalen’. Na het invullen van je gegevens vind er een direct een controle plaats van je gegevens om vervolgens bij akkoord de bestelling direct uit te leveren. Je ontvangt dan via de mail de factuur met de de betaalinstructies en termijn.

2. Vragen over betalen via internet?

Bij een internetbetaling komt veel kijken en zijn er meerdere partijen bij betrokken. Dus mocht je onverwacht problemen ondervinden, kijk dan eerst in onderstaande punten en probeer het eventueel nogmaals. Neem anders gerust even contact met ons op.

3. Hoe weet ik dat een betaling goed gegaan is?

 • Bank betalingen worden direct afgeschreven. Je kan ter controle altijd inloggen bij jouw eigen bank. Wordt er niets afgeboekt, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan.
 • Via ons systeem krijg je een email met de opdrachtbevestiging. Controleer deze altijd op juistheid. Het bedrag moet overeenkomen met het bedrag dat van jouw rekening is afgeschreven.

4. Worden er ook kosten in rekening gebracht voor het betalen?

Nee, de betaling is geheel gratis.

5. Wat staat er op mijn rekeningafschrift?

Op jouw rekeningafschrift en tijdens het betaalproces zal je Snapshops als begunstigde van jouw betaling zien.

6. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

Staat jouw vraag over betaalmogelijkheden hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@loftdeur.nl dan zorgen wij voor een snel antwoord.

 

The post Betaalmogelijkheden appeared first on Loftdeur.nl.

]]>
https://www.loftdeur.nl/betaalmogelijkheden/feed/ 0