De industriële loftbar

In veel culturen is samen eten enorm belangrijk, het is een moment van sociale interactie waarbij familie en vrienden samenkomen. In Nederland is dit de laatste decennia steeds minder geworden, toch zien we weer dat gezellig samen ontbijten, lunchen, brunchen, dineren en borrelen weer in opmars is. En dan zal je extra kunnen genieten onder een mooie eettafel lamp met een persoonlijk tintje.

De juiste eettafel lamp kiezen

loftbar, Eettafel lamp – Loftbar, Loftdeur.nl

Als je ooit gekeken hebt naar lampen voor de eettafel zullen je wellicht twee zaken zijn opgevallen.
● Een eettafel lamp is duur.
● De keuze valt eigenlijk best wel tegen.

 

Dat een eettafel lamp duur is valt nog te overzien, zeker als je voor een tijdloos design kiest waar je jarenlang van zult genieten. Het tweede probleem is opvallend; er zijn zoveel winkels
met allemaal dezelfde stijl lampen. En dan is er de keuze uit heel oubollig of zo modern dat het geen karakter meer uitstraalt. De Loftbar van Loftdeur.nl is dan een vreemde eend in de bijt, dat is een lamp voor creatieve mensen.

Loftbar is (g)een eettafel lamp

Soms past een lamp niet bij een eettafel, of de elektra zit precies verkeerd. Een Loftbar is qua ontwerp een heel eenvoudig doch doeltreffende stalen balk die je letterlijk de ruimte geeft om er je eigen draai aan te geven. Ook weer letterlijk, want je kunt er bijvoorbeeld buigzame armen omheen draaien met een mooie Edison lamp in de fitting. Hang net zoveel lampen aan de Loftbar als je zelf wilt. Ook is dit armatuur niet alleen geschikt als eettafel lamp, je kunt deze ook hangen boven een bar, in de keuken of in een lounge.

Smakelijk eten
De juiste eettafel lamp kan iedere maaltijd meer smaak geven. Kies de juiste verlichting met een warme kleurtemperatuur voor een intiem sfeertje en je zult op en top genieten van een hapje, een drankje of een uitgebreide maaltijd. En vergeet niet; het gaat niet alleen om de eettafel lamp, het zijn de mensen die er onder zitten die het verschil maken!