Wilt u een landelijke sfeer aan uw woning geven en stelt u een praktische indeling van de ruimte erg op prijs? Loftdeur heeft een groot assortiment aan boeren schuifdeuren en schuifdeursystemen voor u. De boeren schuifdeuren zijn in allerlei soorten materiaal verkrijgbaar en op maat te bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een schuifdeur van steigerhout of een boeren schuifdeursysteem. Naast de sfeervolle look die de schuifdeuren creëren, zijn ze ook erg praktisch en besparen ze veel ruimte.

Sfeer in uw woning

Dé trend van nu, boeren schuifdeuren, ofwel: een barndoor. Een barndeur/barndoor betekent letterlijk: ‘schuurdeur’. Met deze barndeuren creëert u in één oogopslag een landelijke, boerderij achtige sfeer in uw woning. Maar een landelijke inrichting is niet het enige soort interieur waarbij de barndeuren passen. Een barndeur springt er in een robuust, eenvoudig of industrieel interieur ook zeker uit. Er is erg veel mogelijk bij Loftdeur en wij begrijpen dat deze keuze lastig kan zijn. Om het uzelf wat makkelijker te maken en wat inspiratie op te doen, kunt u een kijkje nemen op ons portfolio.

Mogelijkheden van een boeren schuifdeur

De barndeuren zijn er in veel verschillende soorten en maten en hebben elk hun eigen look. Een echte barndeur is van hout, maar ook de schuifdeuren van steigerhout zijn verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen. Bij Loftdeur zijn de volgende barndeuren onder andere verkrijgbaar:

Naast de verschillende soorten materiaal van de barndeuren, zijn er ook verschillende modellen beschikbaar. U kunt zelf kiezen voor horizontale balken, verticale balken en schuine balken. Op deze manier kunt u uw deur geheel eigen maken.

Boeren schuifdeursysteem

Elke schuifdeur moet opgehangen worden aan een schuifdeursysteem. De schuifdeursystemen van Loftdeur kunnen een gewicht tot 125 kg dragen en zijn te bestellen in een breedte van bijna 200 cm. Ook de schuifdeursystemen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en stijlen. U kunt dus zelf een schuifdeursysteem kiezen die u het beste vindt passen bij uw barndeur. Zo past het schuifdeursysteem roest uitstekend bij een houten schuifdeur. Een zwart, wit of staal schuifdeursysteem is natuurlijk ook allemaal mogelijk.

Waarom een boeren schuifdeur bij Loftdeur?

Waarom nou eigenlijk een boeren schuifdeur van Loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw boeren schuifdeur bij Loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 5 op een rijtje:

  • Beschikbaar in een hoop verschillende kleuren, soorten en maten
  • De schuifdeursystemen kunnen tot wel 125 kilo dragen
  • Met de “barndoor” creëert u in één oogopslag een boerderij achtige sfeer in uw woning
  • Uiteraard van goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs
  • De boeren schuifdeuren kunnen zeker tegen een stootje

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een boeren schuifdeur?

Heeft u een vraag over een boeren schuifdeur, schuifdeur van steigerhout, boeren schuifdeursysteem of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer: 030 320 03 03 of u kunt een mail sturen naar Info@loftdeur.nl. Wij helpen u daar graag verder.

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top