Boeren schuifdeur kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Wil je een deur die een toevoeging biedt aan de ruimte en daarnaast ook functioneel is? Dan ligt een boeren schuifdeur kopen voor de hand. Een boeren schuifdeur geeft een natuurlijke uitstraling en transformeert de gehele ruimte tot een unieke en persoonlijke omgeving. Een schuifdeur van (hergebruikt) hout straalt leven uit. Elke nerf is uniek, natuurhout past in ieder interieur. Naast een boeren schuifdeur kopen moet je ook rekening houden met het juiste schuifdeurbeslag. Dat is de combinatie van onderdelen om de schuifdeur aan de wand te hangen.

Waar je moet rekening mee houden bij de aanschaf?

Een voordeel van een boeren schuifdeur is de flexibiliteit van dit type deur. De voornaamste drie voorwaarden zijn:

  • De muur moet een boeren schuifdeur kunnen dragen
  • De muur moet geschikt zijn voor het monteren van het schuifdeurbeslag
  • Er moet voldoende ruimte zijn om de deur te openenboeren-schuifdeur-kopen

Gelukkig voldoen de meeste wanden aan deze voorwaarden, je kunt altijd vooraf navraag doen via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Bij de boeren schuifdeur kopen moet je rekening houden met het formaat van het deurgat, groter mag maar houd rekening met een maximum gewicht van 125KG.

Hoe wordt een schuifdeur opgehangen?

Na de boeren schuifdeur kopen moet je deze ook ophangen. Daar is een schuifdeurbeslag voor nodig waarin alle onderdelen aanwezig zijn om de schuifdeur aan de wand te bevestigen. Dit beslag moet van uitstekende kwaliteit zijn, de rollers moeten soepel lopen over een duurzame stalen schuifdeurrails. Dat een schuifdeurbeslag er ook nog eens mooi uitziet is een extra voordeel. Je kunt hierbij kiezen tussen zwart staal met een poedercoating voor een klassieke uitstraling en RVS staal voor een moderne, strakke look.

Breng voor een boeren schuifdeur kopen een bezoek aan de webshop en bekijk daar de verschillende mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje in de fotogalerij met praktijksituaties.

One Response to “Boeren schuifdeur kopen”

  1. Ik zou zelf ook graag zo’n soortgelijke deur willen hebben in mijn woonkamer. Het zou namelijk goed bij de stijl van mijn interieur passen. Goed om te weten dat er verschillende voorwaarden verbonden zitten aan deze soort. Ik ga me verdiepen in de mogelijkheden!

Geef een reactie

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top