Voorwaarden

Barndoor schuifdeurbeslag

De voordelen voor schuifdeuren zijn duidelijk; ze zijn praktisch in gebruik, vrijwel overal te plaatsen en mooi om te zien. Bij de keuze van de juiste loftdeur of barndoor is er één aspect dat niet vergeten mag worden; het barndoor schuifdeurbeslag. Dat is de combinatie van onderdelen die het mogelijk maakt de schuifdeur aan de wand te bevestigen en daadwerkelijk te gebruiken. Met het juiste barndoor schuifdeurbeslag zul je lang genieten van een prachtige barndeur.

Verschillende namen, dezelfde deur

Een schuifdeur wordt ook wel een loftdeur, een barndeur of een barndoor genoemd. Deze termen staan allemaal voor een deur die niet in een deurstijl wordt gehangen maar direct aan de wand wordt bevestigd via een barndoor schuifdeurbeslag. Dit type deuren wordt doorgaans gemaakt van solidbarndoor-schuifdeurbeslage houten panelen zoals steigerhout, wagonplanken of vuren. Natuurlijke houtsoorten met een mooie tekening en unieke uitstraling. Omdat ze doen denken aan schuurdeuren wordt de term “barndoor” vaak gebruikt om deze schuifdeuren te beschrijven.

Het juiste barndoor schuifdeurbeslag

Een barndoor kan zwaar zijn, daarom moet het barndoor schuifdeurbeslag van een zeer goede kwaliteit worden vervaardigd. Er moet een sterke, stalen schuifdeurrails worden gemonteerd aan de wand. Aan deze rails komen beugels met rollers die voorzien zijn van soepele kogellagers. Een barndoor schuifdeurbeslag moet perfect rollen en aansluiten op de ruimte. Kies daarom voor een systeem dat volledig aan te passen is aan elke locatie, in huis, op kantoor of voor het tuinhuis.

Zelf een barndoor schuifdeurbeslag monteren

Veruit de meeste klanten kiezen om het barndoor schuifdeurbeslag zelf te monteren. Dankzij het speciaal ontworpen systeem is dit eenvoudig zelf uit te voeren. Omdat het systeem compleet wordt geleverd kan het haast niet mislopen. Daarnaast is een barndoor schuifdeurbeslag vrijwel overal te hangen zolang de muur van de juiste kwaliteit is. Bekijk vooraf de instructievideo en neem de handleiding stap voor stap door, dan kun je zonder problemen zelf een barndoor met schuifdeurbeslag ophangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.